9478.023 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Hairgro Active Hair Treatment Capsules 60CP

Helpt de groei van nieuwe haarwortels, waardoor het haar dikker en gezonder wordt

Korting 29%
39,02 27,75
  • Merk:  Hairgro
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8717056831756
  • Op voorraad:  36  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
De HairGro Active Hair Treatment capsules vormen een inwendige kuur. Deze kuur is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die last hebben van dunner haar of haaruitval. De capsules van de HairGro Active kuur zijn wetenschappelijk ontwikkeld en klinisch getest.

De capsules bevatten onder meer Fenegriek extract. Dit extract vergroot de bloedcirculatie van de hoofdhuid waardoor de voeding van de haarwortels verbetert. Daarnaast zijn er speciale aminozuren en vitaminen aan de formule toegevoegd. Deze zijn van belang voor gezond haar en nieuwe haargroei.

In een onderzoek, uitgevoerd door Duitse wetenschappers, is de werkzaamheid van de HairGro Active Hair Treatment capsules aangetoond. Onder de deelnemers waren mannen en vrouwen met haaruitval. Naast het originele product hebben een aantal deelnemers een placebo gekregen. Gedurende 6 maanden zijn er uitgebreide metingen verricht, waaruit is gebleken dat bij 83% van de testpersonen die het originele product kregen haaruitval stopte, het haar dikker werd en nieuwe haargroei ontstond.

Dosering
2 capsules per dag, bij voorkeur ’s ochtends met water innemen. Voor een optimaal effect minimaal 4 maanden gebruiken.

Onderhoudsdosering: 1 capsule per dag.

Waarschuwingen
De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6

Advies/waarschuwing

Tot 3 milligram per dag

Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar

3 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

5 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar

7 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Naast bovengenoemd advies, wordt geadviseerd dit supplement niet te gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar. Dit product moet door kinderen onder supervisie van volwassenen gebruikt worden. Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden.

Ingredienten

Mengsel van palmpitolie en kokosolie, Fenegriek (Trigonella foenum-graecum) extract, gemicroniseerd mengsel van Fenegriek extract en maltodextrine, gelatine (bovine), ascorbinezuur (vitamine C), vochtvasthoudend middel (glycerine), D-alfa-tocoferol (vitamine E), water, nicotinamide (vitamine B3), calcium-D-pantothenaat (vitamine B5), zinkoxide, pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), riboflavine (vitamine B2), thiaminemononitraat (vitamine B1), watervrij koper(II)sulfaat, biotine, foliumzuur (foliumzuur), kaliumjodaat, natriumseleniet, kleurstoffen (ijzeroxide, ijzerhydroxide, titaniumoxide)

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Hairgro Active Hair Treatment Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment