DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Afvallen met groene koffie

Sinds enkele jaren is het een begrip geworden: groene koffie. Maar wat is het precies? Het is koffie die u helpt bij het afvallen. Een gezondere keus, die ook van toepassing kan zijn op het verlagen van de cholesterol. Meer weten? Lees meer

Wat is groene koffie?

Groene koffie is koffie die u helpt bij het afvallen. Deze koffie is een steeds bekender wordend begrip waarbij de koffie vaak wordt gemaakt van koffiebonen die – in tegenstelling tot normale koffie – niet zijn geroosterd. Doordat deze koffiebonen niet worden gebrand, blijven de kleur en bepaalde voedingsstoffen behouden. Daarom bevat groene koffie veel meer fenolen en terpenen (zoals cafestol en kahweol) dan gebrande koffiesoorten. Maar de groene koffie die De Online Drogist aanbiedt, bevat vaak meer ingrediënten waardoor het niet alleen een gezonder alternatief is, maar ook bijdraagt aan het afslankproces. De afslankkoffie is namelijk een hulpmiddel die helpt bij gewichtsverlies, kan helpen uw cholesterol te verlagen en zorgen voor een verbeterde natuurlijke afvoer van afvalstoffen.

Soorten groene koffie

Nu is groene koffie een breed begrip. Het is koffie die u ondersteunt af te vallen, maar iedere afslankkoffie is anders. En dus ook de samenstelling van elk product. Sommige van deze afslankproducten bevatten, ondanks hun naam, geen groene koffie extract of chlorogeenzuur. In plaats hiervan worden diverse andere kruiden en voedingsstoffen gebruikt, zoals bijvoorbeeld chroom of een kruidenmix van groene theeblad extract, dat bij kan dragen aan een evenwichtige bloedsuikerspiegel.

Online groene koffie kopen

Als u de afslankkoffie voor 21.30 uur bestelt bij De Online Drogist, heeft u het morgen al in huis! En bij een bestelling van meer dan 20 euro, betaalt u geen verzendkosten! Mocht u toch meer zin hebben in gewone koffie, dan heeft De Online Drogist ook daar veel keus voor u verzameld.