DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Geurverwijderaar

Huisdieren zijn leuk maar brengen soms ook minder fijne geurtjes mee naar huis, zoals de urinegeur van uw hond of kat. Bekijk de geurverwijderaars op DeOnlineDrogist.nl om weer een frisse geur in huis te creëren!Lees meer
 • Uri-Go Urine Vlekken & Geur Verwijderaar 750ML

  Uri-Go Urine Vlekken & Geur Verwijderaar | 750ML

  Voorraad: > 50
  11,95
 • HG Aircare Tegen Kattenbakgeur 500ML

  HG Aircare Tegen Kattenbakgeur | 500ML

  Voorraad: > 50
  7,29
 • Urine Off Katten Geur- en Vlekkenverwijderaar 500ML

  Urine Off Katten Geur- en Vlekkenverwijderaar | 500ML

  Voorraad: 35
  16,99

Last van vieze geurtjes in huis?

Heeft u last van vieze geurtjes in huis die ontstaan door uw huisdier? U bent niet de enige. Huisdieren kunnen de geur in huis bepalen en dat is niet bepaald prettig te noemen. Zeker als daar een geur van urine of uitwerpselen bij komt. Geuren verdwijnen niet zomaar en goed schoonmaken met sponzen en borstels is een absolute must. DeOnlineDrogist.nl heeft voor u dé middelen die de aangename geur in huis weer terugbrengen.

Geurverwijderaar: vieze geuren in huis verwijderen

Uw lieve huisdieren kunnen geuren achterlaten die de visite behoorlijk kan laten schrikken, wanneer zij een stap in uw huis zetten. Het kan goed zijn dat, als u al een tijdje met uw lieve viervoeter in huis bent, u de geur niet heel goed meer opneemt. U raakt eraan gewend en wordt hier minder scherp op. Daarnaast kan het ook zijn dat u een nieuw huis gaat betreden, of misschien wel gaat huren of kopen, waar nog een geur van een vorig huisdier in te ruiken is. Wij snappen dat u die geur kwijt wilt raken, die misschien is ingetrokken in uw bank, uw kleding en ander textiel. Maar hoe maakt u uw huis weer fris? Dat leggen wij hieronder uit.

Begin met schrobben

Waar beginnen we mee? Schrob de kale vloeren en muren waar huisdieren hun sporen hebben achtergelaten met bijvoorbeeld azijn, of een houten vloerreiniger of een ander geurneutraliserend product (zoals u kunt vinden op deze pagina).

Was gordijnen en bekleding

De geuren kunnen in stoffen sijpelen. Was alle stoffen raambekleding of maak ze chemisch schoon, en maak alle gestoffeerde meubels schoon met stoom om te proberen eventuele geuren te verwijderen. Verwijder of vervang ook beddengoed voor huisdieren.

Schone tapijten en vloeren

Een heftige klus. Gebruik speciale shampoo wash voor tapijten en vloerkleden, of huur professionals in om dit klusje voor u te doen en de hondengeur te verwijderen. Als de geur nog steeds blijft hangen, moet u misschien overwegen om de tapijten en opvulling helemaal te verwijderen. Als u dat doet, schrobt u de ondervloer met azijn of een geurverwijderend product voordat u nieuwe vloerbedekking of vulling installeert, zodat de geur niet terugkeert.

Laat frisse lucht binnen

Open tijdens het schoonmaken alle ramen in huis om frisse lucht te laten circuleren.

Welke geuren kunt u allemaal verwijderen met de geurverwijderaars van DeOnlineDrogist.nl?

 • Kattenpis geur verwijderen uit de kattenbak
 • Hondengeur verwijderen
 • Andere geurtjes, zoals lichaams-, zweet- en etensgeur.
hond zit in huis op de houten vloer

Mijn hond stinkt: wat nu?

Honden kunnen vreemde besluiten nemen. Even een duik in de vieze sloot, een jump in de zee, een rol over viezigheid zoals vis aan het strand, mest of een smerig stukje gras. Het gevolg: de hond stinkt en de geur betreedt even later het huis. Wat u dan het beste kunt doen is gebruik maken van de honden shampoo. Deze shampoo reinigt en verzorgt de vacht van uw hond en zorgt dat deze er weer gezond en glanzend uit ziet. Door de toegevoegde conditioner ondervindt uw huisdier geen stress meer van het kammen.

Honden kunnen natuurlijk ook een plasje doen in huis als u bijvoorbeeld te lang weg bent gebleven. Hetzelfde geldt uiteraard voor jonge puppies. Zij hebben nog niet de volledige controle over het ophouden van hun plas. De plas kan in de vloerbedekking opdrogen, onaangenaam ruiken en als u thuiskomt is het misschien niet heel goed zichtbaar. Met de sprays die hier verkrijgbaar zijn kunt u deze geuren verwijderen en neutraliseren.

Geuren met etherische olie

Als uw hond stinkt of u wilt de urinegeur van de hond verwijderen, heeft DeOnlineDrogist.nl milieuvriendelijle geurverwijderaars op basis van essentiële oliën, zonder alcohol of oplosmiddelen. Met deze middelen kunt u de geur neutraliseren en krijgt u het juiste effect. Er is zelfs een extra geur bij betrokken, zoals een citrusgeur om het onaangename geurtje te doen vergeten.