Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.002 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Zonnegoud Rozen Olie 10ML

Opwekkend en harmoniserend

16,57
  • Merk:  Zonnegoud
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8714931002669
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Zonnegoud Rozen Olie kan in de aromatherapie gebruikt worden om een opwekkende en harmoniserende sfeer te creeren. Rozenolie geeft mentale energie en kan rustgevend zijn bij overspanning en wanneer u zich teneergeslagen voelt. Deze olie met warme, liefelijke zoete geur kan worden gebruikt bij ontstekingen aan de huid, verzorging van de droge en gevoelige huid, hoofdpijn, neerslachtigheid en menstruatiepijn. Zeer geschikt om te vermengen in huid- en gezichtsolie of om te gebruiken als parfum en voor in bad.

Hoe te gebruiken?
Enkele druppels toevoegen aan je basis olie, massage olie of basiscrème. Voor therapeutische werking bij aromatherapie.

Waarschuwingen
Irriterend voor ademhalingswegen. Aanraking met de huid vermijden, kan overgevoeligheid veroorzaken. Draag geschikt handschoenen. Giftig voor in het waterl levende organismen, kan in het aquatisch milieu op de lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Kan lochtschade veroorzaken na inslikken. Bij inslikken geen braken opwekken, direct een arts raadplegen en de verpakking of etiket tonen. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Zonnegoud Rozen Olie 10ML?

Meer uit ons assortiment