9368.785 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Zonnegoud Calendula Olie 100ML

Etherische olie

13,10

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Zonnegoud
 • Inhoud: 100ML
 • EAN: 8714931002355
  Productbeschrijving
  Algemeen
  Zonnegoud Calendula Olie kan in de aromatherapie worden gebruikt om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen. Calendula olie zuivert de huid en is goed in te zetten bij luieruislag, kloofjes, zonnebrand, een droge huid en een rode en gevoelige huid. Daarnaast beschermt calendula tegen invloeden van buitenaf.

  Hoe te gebruiken?
  Enkele druppels toevoegen aan een basis olie, massage olie of basiscrème. Voor therapeutische werking bij aromatherapie.

  Waarschuwingen
  Irriterend voor ademhalingswegen. Aanraking met de huid vermijden, kan overgevoeligheid veroorzaken. Draag geschikt handschoenen. Giftig voor in het water levende organismen, kan in het aquatisch milieu op de lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Kan lochtschade veroorzaken na inslikken. Bij inslikken geen braken opwekken, direct een arts raadplegen en de verpakking of etiket tonen. Buiten bereik van kinderen bewaren.
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Zonnegoud Calendula Olie 100ML?