9479.120 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Warmies Magnetronknuffel Brachiosaurus 30cm 1ST

Zacht en aaibaar alternatief voor de warmwaterkruik

19,99
  • Merk:  Warmies
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4260394913003
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving
Algemeen
Warmies Magnetronknuffel Brachiosaurusis het ideale, zachte en aaibare alternatief voor de warmwaterkruik. Deze zachte, lavendel-geurende en functionele warmteknuffel geeft zijn comfortabele en troostende warmte graag aan u over voor als u bijvoorbeeld last heeft van vermoeidheid, spierpijn en kou. Deze super schattige dinosaurus is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en geeft gedurende 90 minuten lang warmte óf koeling af.

Het verkoelende effect van de Warmies Magnetronknuffel Brachiosaurus verkrijgt u door hem enige tijd in een plastic zak in de vriezer te stoppen. Na deze koeling kunt u de knuffel gebruiken voor als u bijvoorbeeld koorts of pijnlijke plekken heeft. De knuffel is veiliger dan de ouderwetse warmwaterkruik, aangezien er geen heet water aan te pas komt. Perfect dus voor vele veilige knuffelmomenten op de bank of in bed.

Deze stoere knuffelbuddy is gevuld met granen en gedroogde lavendelbloem, voor een heerlijke geurverspreiding met ontspannende werking. De dino is 30 cm groot, weegt circa 780 gram en is niet geschikt om te wassen in de wasmachine.

De magnetronknuffels zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen.

Hoe te gebruiken?
Voor warm gebruik: In een schone magnetron slechts 90 seconden verwarmen.
Voor koud gebruik: Leg de knuffel in een plastic zak 3 uur in de vriezer.

Waarschuwingen
Leg de warmies producten altijd op een schoon onderbord om brandgaatjes te voorkomen. Nooit langer verwarmen dan aangegeven tijd.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Warmies Magnetronknuffel Brachiosaurus 30cm 1ST?

Meer uit ons assortiment