9375.427 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Slapeloosheid

Sleepzz Melatonine 5mg Tabletten 25ST

Een hoge dosering melatonine in een makkelijk in te nemen tabletje

13,98 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Sleepzz
  • Inhoud: 25ST
  • EAN: 8711744051440
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving
Algemeen
Sleepzz Melatonine 5mg Tabletten bevat per tablet 5 mg melatonine. Melatonine helpt bij het verlichten van de ervaringen van een jetlag. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een minimale inname van 0,5 mg melatonine kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op plaats van bestemming. Jetlag is een stoornis van het slaap-waakritme, die kan optreden na het passeren van meerdere tijdzones door een vliegreis.

Dosering

1 uur voor het slapen gaan 1 tabletje innemen. Tabletje in zijn geheel doorslikken met bijvoorbeeld water. Houd bij voorkeur een vast tijdstip aan. Neem niet meer dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid.

Waarschuwingen
Let op: bij een dagelijkse dosering van <0.3 mg bij kinderen van jonger dan 12 jaar, luidt het advies dit eerst te overleggen met een (huis)arts. Gebruik wordt afgeraden bij kinderen tot 18 jaar, tijdens een zwangerschap, bij borstvoeding en bij mensen met een auto-immuunziekten. Raadpleeg uw arts indien u geneesmiddelen gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Melatonine

5 mg

Ingrediënten
Vulstof (cellulose), lactose, melatonine. Stabilisator (hydroxypropylcellulose), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, silicium dioxide).

Allergenen informatie
Bevat lactose.

Heeft u een vraag over Sleepzz Melatonine 5mg Tabletten 25ST?

Meer uit ons assortiment