9479.092 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Similasan Reinigende Oogdoekjes Nr. 1 14ST

Bij geirriteerde en gevoelige oogleden

11,99
  • Merk:  Similasan
  • Inhoud: 14ST
  • EAN: 7611760405696
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Similasan Reinigende Oogdoekjes Nr. 1 is er voor de reiniging en verzorging van gevoelige en geïrriteerde oogleden. De doekjes kunnen worden gebruikt door baby s en kleine kinderen. De verpakking bevat 14 hypoallergene doekjes, die afzonderlijk van elkaar zijn verpakt. Handig om mee te nemen dus. Naspoelen is niet nodig.

Hoe te gebruiken?
Zorg dat uw handen voor het gebruik schoon en droog zijn. Open de verzegelde verpakking en haal he! doekje eruit. Gebruik steeds een apart doekje voor elk oog. Verwijder de vuilrestjes en de eventuele afscheiding random het oog door de doekjes in een neerwaartse richting over de oogleden en wimpers te bewegen. Bij baby's: ondersteun tijdens het gebruik het hoofd en de nek van de baby en veeg vanuit de ooghoek naar buiten. Houd de ogen tijdens het gebruik zoveel mogelijk gesloten. Doekjes niet hergebruiken.

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.
Ingredienten

Ingrediënten
Aqua, Chamomilla recutita flower extract, Polysorbate 20, Disodium phosphate, Lauryl glucoside, Sodium Chloride, Sodium phosphate, PVP, Disodium EDTA, Glycerin, Caprylic/Capric triglyceride

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Similasan Reinigende Oogdoekjes Nr. 1 14ST?

Meer uit ons assortiment