9478.034 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

RP Vitamino Analytic Detox Capsules 144CP

Voor de reductie van ammoniak en zware metalen

25,09

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • stuks beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
RP Vitamino Analytic Detox Capsules bevatten een natuurlijke gemicroniseerde zeoliet. De micronisatie zorgt voor een verhoging van de adsorptie capaciteit van de zeoliet. Na inname met voldoende vloeistof adsorbeert de zeoliet ammoniak en zware metalen. De zware metalen ionen worden op natuurlijke wijze uitgescheiden. RP Vitamino Analytic Detox Capsules zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de ammoniak- en zware metalen belasting in het lichaam, vooral van lood, cadmium en kwik. Hierdoor wordt het metabolisme van de lever, nieren, pancreas en bloed ontlast.

Dosering
3x daags 1-2 capsules, 30 minuten voor de maaltijd, met voldoende water innemen. Maximaal 24 dagen innemen. Na een ononderbroken 24-dagen kuur, 5 dagen wachten voordat u weer begint met de inname van de capsules. Zorg voor voldoende inname van vloeistof in de vorm van water of alcoholvrije dranken tijdens het gebruik van de capsules.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor zwangere vrouwen en jonge kinderen, evenals voor patiënten na orgaantransplantaties. Patiënten met een beperkte nierfunctie kunnen beter eerst een arts raadplegen. Bij ontoereikende inname van vloeistof kan het middel tot constipatie leiden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Ingredienten

Samenstelling
1 capsule bevat: gemicroniseerde zeoliet 624mg, natrium bicarbonaat 155mg, water 24mg, magnesium stearaat 6mg, cellulose capsule (HPMC) 120mg

Heeft u een vraag over RP Vitamino Analytic Detox Capsules 144CP?

Meer uit ons assortiment