Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Dieren drogist>Supplementen voor honden

Puur Natuur Glucosamine 100GR

Goed om hond en kat soepel te houden

17,95
  • Op voorraad:  8  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Puur Natuur Glucosamine is een supplement in poedervorm voor uw hond en kat met onder andere glucosaminesulfaat, magnesium citraat en vitamine C om uw huisdier soepel te houden. U kunt dan denken aan gewrichten, kraakbeen, gewrichtsvloeistof, pezen, banden, kapsels en ligmenten.

Dosering

Dosering 1 - 2 x daags (1 maatschep van 1 ml bevat circa 1 gram)
Hond > 25 kg 5 maatscheppen
Hond 10 - 25 kg 2½ maatschep
Hond < 10 kg en kat 1¼ maatschep

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening
Kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Kijk goed naar de reactie van het dier. Geef de nodige rust, maar zorg ook voor beweging. Bij pijn bij het bewegen is het verstandig om regelmatig korte stukjes met het dier te gaan wandelen. Met name rechtlijnige bewegingen zijn goed om de gewrichten soepel te houden en banden en pezen te versterken. Abrupt stoppen en draaien, zoals bijvoorbeeld spelen met andere dieren moet worden voorkomen. Dit vormt een te grote belasting voor de spieren, pezen en gewrichten.

Behandelingsduur
Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 2 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven.

Waarschuwingen
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Ingredienten

Ingrediënten
Chondroïtinesulfaat, glucosamine sulfaat, magnesium citraat, methylsulfonylmethaan, vitamine c (L-ascorbinezuur).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Puur Natuur Glucosamine 100GR?

Meer uit ons assortiment