9375.054 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Supplementen vrijer ademen

Puressentiel Ademhaling Luchtspray 20ML

Ondersteuning bij verhoudheid en ademhalingsklachten

10,95
  • Op voorraad:  16  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Puressentiel Ademhaling Luchtspray is een inhalatiespray om te gebruiken bij verkoudheid, hoesten en ter ondersteuning bij ademhalingsklachten. Met essentiële oliën op basis van EOBBG (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd). De samenstelling is van 100% natuurlijke afkomst, zonder drijfgas en conserveringsmiddelen.

Hoe te gebruiken?
Met een zakdoek: 2 tot 3 verstuivingen op een zakdoek en vervolgens inademen. In de lucht: 4 tot 6 verstuivingen in de lucht. Met een stoombad: 4 verstuivingen in een kom met heet water (niet-kokend water), waardoor aromatische dampen vrijkomen om te stomen. Hoofd erboven houden met een handdoek over het hoofd, zodat het ingeademd kan worden.

Waarschuwingen
Afgeraden bij kinderen jonger dan 3 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen. Voor personen die een medische behandeling volgen of in geval van twijfel raad vragen bij een gezondheidsspecialist. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.
Ingredienten

Ingrediënten
D-LIMONENE, PINENES (ALPHA OR BETA), DELTA-3-CARENE. Natuurlijk aanwezig in essentiële oliën. Bevat plantaardige alcohol. Essentiële oliën: Anijs, Bay St Thomas, Cajeput, Atlasceder, Citroen, Kruidnagel, Cipres, Eucalyptus, Echte Lavendel, Lavandin grosso, Pepermunt, Niaouli, Marjolein, Grove den, Ravintsara, Rozemarijn, Echte Salie, Theeboom, Wilde Tijm

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Puressentiel Ademhaling Luchtspray 20ML?

Meer uit ons assortiment