Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Ohropax Filter Music Oordopjes 1PR
Ohropax Filter Music Oordopjes 1PR

Ohropax Filter Music Oordopjes 1PR

Korting 25%
16,99 12,70
  • Merk: Ohropax
  • Inhoud: 1PR
  • EAN: 4003626071108
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Dempt op een prettige manier, zonder negatieve invloed op het luistergenot

Algemeen
Ohropax Filter Music Oordopjes met speciale filters dempt op een prettige manier waardoor de kwaliteit van de muziek en de muziekbeleving optimaal blijft. Daarnaast kunt u ook nog gewoon een gesprek voeren. Bovendien zitten de oordopjes comfortabel dankzij de zachte, anatomisch gevormde lamellen. Ook zijn de oordopjes gemakkelijk in het oor te plaatsen en zijn ze afwasbaar en herbruikbaar.

Elke verpakking bevat een tweede paar kleinere oordopjes voor mensen met een kleinere gehoorgang, waarin indien nodig de filters ingezet kunnen worden.

Ohropax Filter Music Oordopjes:
- zitten comfortabel en zijn veilig;
- met speciale filters dempt op een prettige manier;
- zorgen ervoor dat de muziek en muziekbeleving optimaal blijft;
- zijn gemakkelijk in het oor te plaatsen;
- zijn afwasbaar en herbruikbaar.

Hoe te gebruiken?

De gehoorbescherming bestaat uit twee delen: de gekleurde, ronde filter en de transparante oordop. De filters zijn (M: 8-12mm) al in de groterre oordoppen aangebracht. Breng eerst deze oordoppen volgens de aanwijzingen in de gehoorgang. Als dit moeilijk gaat of onprettig aanvoelt, probeer het dan met de ietwat kleinere oordoppen (S: 6-11).

In de oren plaatsen: Grijp met 1 hand over uw hoofd en trek de oorschelp lichtjes naar boven en van het hoofd af, terwijl u met de andere hand de oordop voorzichtig in de gehoorgang schuift, tot deze prettig zit en de gehoorgang goed afsluit.

Uit de oren verwijderen: Verwijder de gehoorbescherming met een langzame, draaiende beweging.

Filter verwisselen: Om de filter te verwijderen drukt u lichtjes op de oordop net onder de filter, tot deze uit de oordop komt. Plaats de filter vervolgens met het oorsymbool naar buiten in de grotere opening van de andere oordop. Leg de filter hiertoe iets schuin in de oordop en duw hem er vanaf de onderkant in. Druk dan lichtjes tegen het oorsymbool om de filter naar de juiste positie in de holle ruimte te duwen. Alleen als de filter op de juiste manier is geplaatst, kan de gecertificeerde dempende werking worden bereikt.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist