DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Oenobiol Paris Binder 3in1 Plus Capsules 60CP
Oenobiol Paris Binder 3in1 Plus Capsules 60CP

Oenobiol Paris Binder 3in1 Plus Capsules 60CP

10% korting
42,9947,90

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

×

of

Productbeschrijving

Een 100% natuurlijk vezelcomplex dat helpt bij gewichtsverlies

Algemeen
Oenobiol Binder 3in1 Plus is een medisch hulpmiddel met een gepatenteerd en 100% natuurlijk vezelcomplex (zonder gluten) dat helpt bij gewichtsverlies. Het zorgt voor een verminderde calorie-inname (tot -75%) door het binden van suikers en vetten1,2 en verlengt het verzadingsgevoel (tot 4 uur)² waardoor de eetlust vermindert4. Bovendien, zorgt het voor een prebiotisch effect die de intestinale darmflora helpt te herbalanceren in 48uur³ voor een verbeterd gewichtsverlies. Dankzij het prebiotisch effect groeit het aantal gunstige bacteriën in de darmflora : +187% Bacteroidetes/ +25% Bifidobacterium.

1 In vitro evaluatie doeltreffendheid van gepatenteerd vezelcomplex op 4 vette producten (Zie gebruiksaanwijzing) – 2 In vitro evaluatie doeltreffendheid van gepatenteerd vezelcomplex op volledige maaltijd (Zie gebruiksaanwijzing) – 3 In vitro evaluatie op korte termijn van prebiotische effect van het gepatenteerde vezelcomplex (Zie gebruiksaanwijzing) – 4 Evaluatie op paneel van 25 personen gedurende 30 opeenvolgende dagen (zie gebruiksaanwijzing)

Dosering

Voor gewichtsverlies: 2 capsules tweemaal per dag - In te nemen met een glas water, bij aanvang van het middag- en avondmaal.
Voor gewichtscontrole: 2 capsules eenmaal per dag - In te nemen met een glas water, bij aanvang van het middag- of avondmaal.
Deze behandeling aanhouden gedurende 15 opeenvolgende dagen (1 doos), Eenmaal hernieuwen (2 dozen). Na een pauze van 5 dagen, mag de behandeling herstart worden voor opnieuw maximaal 30 dagen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Het is belangrijk om een evenwichtig voedingsschema te volgen en met mate vetten, suikers en koolhydraten te consumeren. Geef voorkeur aan voeding rijk aan vitamines en mineralen. Het uitoefenen van een fysieke activiteit zorgt eveneens voor een verhoging van het verbruik van calorieën en draagt bij tot het verminderen van de vetmassa.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing
Ingrediënten

Ingrediënten
100% plantaardig vezelcomplex (appel, haver, wortel - zonder gluten); filmomhulde capsulewand: hydroxypropylmethylcellulose; antiagglomerant: magnesiumstearaat.

Waarschuwingen

Dit medisch hulpmiddel moet gebruikt worden in het kader van een gezonde levensstijl en niet als alternatief voor een gevarieerd en evenwichtig dieet. Voorbehouden voor volwassenen. Niet toedienen aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, zonder medisch advies. Af te raden bij personen met een allergie of intolerantie voor wortel, haver en appel. Niet gebruiken indien uw body mass index (BMI) minder is dan 18,5.Dit medisch hulpmiddel kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Het is aangeraden aan diabetici om hun arts te raadplegen voor elke behandeling. Bij een lopende behandeling, vraag advies aan uw arts of apotheker voordat u begint met dit hulpmiddel in te nemen. Het is aangeraden om de inname van andere medicijnen (bijvoorbeeld anticonceptiemiddelen), vitaminen, essentiële vetzuren en Oenobiol Binder 3 in 1+ te spreiden; respecteer een interval van minimum 4 uur tussen de inname van beide producten. Respecteer de houdbaarheidsdatum. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

 • Healthy Bakers Low Carb Bolletjes 4ST

  Healthy Bakers Low Carb Bolletjes | 4ST

  -10%
  3,15
  3,49
 • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

  Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

  -10%
  2,14
  2,39
 • A.Vogel Bambu Cafeïnevrije Koffievervanger 200GR

  A.Vogel Bambu Cafeïnevrije Koffieve... | 200GR

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  6,39
  7,99
 • Bepanthen Baby Zalf 100GR

  Bepanthen Baby Zalf | 100GR

  -20%
  9,72
  12,15
 • Roter Vitamine C 1000mg Bruistabletten 40ST

  Roter Vitamine C 1000mg Bruistabl... | 40ST

  -50%
  5,49
  10,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist