Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Nutrisan CurcEssense Capsules 60CP
Nutrisan CurcEssense Capsules 60CP

Nutrisan CurcEssense Capsules 60CP

42,11
  • Merk: Nutrisan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 5425025502998
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  30  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Kruidenpreparaat met kurkuma.

Algemeen
Nutrisan Curcessense Capsules bevat hoogwaardige kurkuma, ook wel bekend als geelwortel (Curcuma longa), een plant die voornamelijk in India en China groeit en tot de gemberfamilie behoort. Deze veganistische kruidenpreparaat met kurkuma ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem en heeft antioxidatieve eigenschappen.

Dosering
1 tot 2 capsules per dag innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten

Samenstelling per capsule

Turmeric (Curcuma longa L.)

-waarvan 95% curcuminoids

400 mg


Ingrediënten
turmeric, capsule (hypromellose), bulking agent (microcrystalline cellulose), emulsifier (glyceryl dibehenate), anti-caking agents (magnesium stearate and silicon dioxide).

Waarschuwingen

De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. CurcEssense is een voedingssupplement en mag niet als vervanging worden gebruikt van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg voor gebruik uw arts of apotheker in geval van zwangerschap of borstvoeding en bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist