Bestel nu
0
€ 0,00
Golden Naturals Curcumine SLCP 400mg Capsules 60CP

×

of

Golden Naturals Curcumine SLCP 400mg Capsules 60CP

42,95
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

65x beter opneembeer

Algemeen
Golden Naturals Curcumine SLCP bevat het unieke en gepatenteerde Longvida® (geoptimaliseerde curcumine extract van de Curcuma Longa wortel). Deze Curcumine zit verpakt in een vetachtig deeltje, genaamd Solid Lipid Curcumin Particles (SLCP®), waardoor het supplement 65x beter wordt opgenomen en heeft bovendien tot maar liefst 285x een betere biologische beschikbaarheid in tegenstelling tot onbewerkte curcumine.

Curcumine heeft een zeer brede werking en kan onder andere worden ingezet om het immuunsysteem te ondersteunen. Ook heeft het een effectief ondersteunende werking op het zenuwstelsel en de gemoedstoestand en draagt het bij aan het behoud van een normale hersenfunctie, soepele spieren en gewrichten en een gezonde leverfunctie.

Dosering
1 capsule per dag bij het ontbijt met ruim water innemen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Curcumine (SLCP) 400 mg
Ingrediënten
Longvida® Optimized Curcumin Extract (from Curcuma longa root), vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide).


Allergenen informatie

Vrij van ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen onder de 2 jaar. Vermijd uit voorzorg het gebruik tijdens zwangerschap(swens) en/of borstvoeding, in verband met het ontbreken van voldoende gegevens hiervan. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist