DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB
Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB
Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB1
Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB2
Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB3
Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB4
Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB5
Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB6
Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB7
Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB8
Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB9

Nurofen Fastine 200mg Ibuprofen Capsules 10TB

4,09
 • Merk: Nurofen
 • Inhoud: 10TB
 • EAN: 5000158106017
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Geeft verlichting bij ontstekingen, koorts en pijn

Algemeen
Nurofen Fastine 200mg is een geneesmiddel dat behoort tot de algemene pijnstillers. De actieve stof in deze capsules is ibuprofen. Nurofen Fastine wordt gebruikt voor kortdurende symptomatische behandeling van: matige tot gemiddelde pijn als hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn, koorts en pijn bij verkoudheid.

Dosering
1 - 2 capsules innemen met water, afhankelijk van het gewicht, met 4 - 8 uur tussenpozen.

De maximale dagdosering: 3 - 6 capsules, afhankelijk van het gewicht. Niet geschikt voor kinderen met een lichaamsgewicht onder 20 kg of kinderen jonger dan 6 jaar.

Lees vóór gebruik zorgvuldig de bijsluiter


Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel i:s ibuprofen. De hulpstoffen in dit middel zijn: Vulling: - Macrogol 600 - Kaliumhydroxide (minimale zuiverheid 85%) - Gezuiverd water Omhulsel van de capsule: - Vloeibaar sorbitol (E420), gedeeltelijk gedehydreerd - Gelatine - Ponceau 4R (E124) Inkt: Opacode WB white NS-78-18011 (bestaand uit titaandioxide (E171), propyleenglycol, hydroxypropylmethylcellulose (E464).

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit medicijn niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de doos en de blisterverpakking na ‘EXP’. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Bewaren beneden 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Spoel medicijnen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met medicijnen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit medicijn gebruikt: - Als u een infectie heeft. - Als u bepaalde huidaandoeningen heeft (systemische lupus erythematodes (SLE) of gemengde bindweefselziekte). - Als bij u sprake is van een bepaalde erfelijke stoornis in de aanmaak van bloed (bijvoorbeeld acute intermitterende porfyrie). - Als u een darmziekte (colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn) heeft of ooit heeft gehad. - Als uw nierfunctie verminderd is. - Als bij u sprake is van leverstoornissen. - Als u zwanger probeert te worden. - Direct na een zware operatieve ingreep is medische controle noodzakelijk. - Als u astma of een allergische aandoening heeft of heeft gehad, aangezien er kortademigheid kan optreden. - Als u last heeft van hooikoorts, neuspoliepen of chronische obstructieve ademhalingsaandoeningen, heeft u een verhoogd risico van allergische reacties. Deze allergische reacties kunnen zich voordoen als astma-aanvallen (zogeheten analgetisch astma), Quincke-oedeem of galbulten - Tijdens waterpokken (varicella) wordt aanbevolen het gebruik van Nurofen Fastine te vermijden. - Als u last heeft van stollingsstoornissen. - In geval van langdurige toediening van Nurofen Fastine moeten uw leverwaarden, nierfunctie en het bloedbeeld regelmatig worden gecontroleerd. - Gelijktijdig gebruik van NSAID’s, waaronder cyclo-oxygenase-2-specifieke remmers, verhoogt het risico van bijwerkingen (zie de rubriek "Gebruikt u nog andere medicijnen?" verderop in deze bijsluiter) en moet worden vermeden. - De bijwerkingen worden tot een minimum beperkt door de kleinste effectieve dosis zo kort mogelijk te gebruiken. Ouderen hebben een verhoogd risico van bijwerkingen. - In het algemeen kan gewoontegebruik van (een aantal soorten) pijnstillers leiden tot blijvende, ernstige nierproblemen. Dit risico kan toenemen bij lichamelijke overbelasting met zoutverlies en uitdroging. Daarom moet dit worden vermeden. - Langdurig gebruik van elk type pijnstiller bij hoofdpijn kan deze hoofdpijn verergeren. Als deze situatie zich voordoet of vermoed wordt, moet men een arts raadplegen en moet de behandeling worden stopgezet. Bij patiënten die vaak of dagelijks hoofdpijn hebben ondanks (of ten gevolge van) het regelmatig gebruik van medicatie bij hoofdpijn, dient men rekening te houden met de diagnose medicatieafhankelijke hoofdpijn. - Er is een risico op verstoorde nierfunctie bij uitgedroogde jongeren.

Meer uit ons assortiment:

 • Nurofen Fastine 400mg Capsules 20ST

  Nurofen Fastine 400mg Capsules | 20ST

  7,99
 • Gratis verzending Vichy Neovadiol Phytosculpt dagcrème voor hals en kaaklijn 50ML

  Vichy Neovadiol Phytosculpt dagcr... | 50ML

  -10%
  35,96
  39,95
 • Lucovitaal Lever Reiniging Capsules 60CP

  Lucovitaal Lever Reiniging Capsules | 60CP

  -50%
  10,00
  19,99
 • Wapiti Darmfunctie Complex Tabletten 60ST

  Wapiti Darmfunctie Complex Tabletten | 60ST

  -20%
  9,56
  11,95
 • Eucerin Aquaphor Huidherstellende Zalf 198GR

  Eucerin Aquaphor Huidherstellende Zalf | 198GR

  -20%
  16,79
  20,99