Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
Nicotinell Kauwgom Fruit 2 mg - voor stoppen met roken 24ST
Nicotinell Kauwgom Fruit 2 mg - voor stoppen met roken 24ST
Nicotinell Kauwgom Fruit 2 mg - voor stoppen met roken 24ST 0

Nicotinell Kauwgom Fruit 2 mg - voor stoppen met roken 24ST

8,99
 • Merk: Nicotinell
 • Inhoud: 24ST
 • EAN: 5054563936608
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Kauwgom met nicotine dat helpt bij het stoppen met roken

Algemeen
Nicotinell Kauwgom Fruit 2 mg geeft tijdens het kauwen nicotine af die nodig is om uw behoefte om te roken in bedwang te houden. Wanneer Nicotinell gekauwd wordt, wordt langzaam nicotine vrijgegeven en opgenomen door het mondslijmvlies. Medische begeleiding en ondersteuning van de patiënten verbeteren doorgaans de slaagkans. Met zoete fruitsmaak.

Hoe te gebruiken?
Begin het product te gebruiken op uw stopdag. Om met succes te stoppen met roken met deze behandeling, moet u volledig stoppen met roken. Kauw op 1 kauwgom wanneer u de drang voelt om te roken. Gebruik niet meer dan 1 kauwgom per keer. Gebruik niet meer dan 1 kauwgom per uur.

1. Kauw langzaam een kauwgom tot de smaak sterk wordt. Eet of drink niet wanneer u een kauwgom in uw mond heeft.
2. Laat de kauwgom rusten tussen uw tandvlees en uw wang.
3. Begin opnieuw te kauwen wanneer de smaak verdwijnt.
4. Herhaal dit kauwproces gedurende 30 minuten voor een geleidelijke afgifte van nicotine.

Niet inslikken.

Actieve stofNicotine
Sterkte2 mg
Vormkauwgom
LeeftijdVanaf 18
Indicatiehulpmiddel bij het stoppen met roken
Contra Indicatiehartklachten, borstvoeding, zwangerschap

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: nicotine. De hulpstoffen in dit middel zijn: gombasis [bevat butylhydroxytolueen (E321)], calciumcarbonaat, sorbitol (E420), watervrij natriumcarbonaat, natriumbicarbonaat, polacriline, glycerol (E422), gezuiverd water, levomenthol, tutti aroma, saccharine, natriumsaccharine, acesulfaam K, xylitol (E967), mannitol (E421), gelatine, titaandioxide (E171), carnaubawas en talk.

Waarschuwingen

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt. Vraag uw arts of apotheker om advies voordat u Nicotinell gebruikt als u: - hartproblemen heeft. U moet contact opnemen met een arts voordat u een nicotinevervangingsproduct gebruikt. Als u tijdens het gebruik van een nicotinevervangingsproduct meer last krijgt van hartproblemen, moet het gebruik van het product worden verminderd of stopgezet. - onlangs een hartaanval of een beroerte gehad heeft of lijdt aan ernstige hartritmeproblemen of pijn op de borst. U moet proberen om met roken te stoppen zonder het gebruik van nicotinevervangingsproducten, behalve wanneer uw arts zegt dat u deze moet gebruiken. - hartfalen, angina pectoris, angina van Prinzmetal of een verhoogde bloeddruk (ongecontroleerde hypertensie) heeft - problemen heeft met uw bloedsomloop - suikerziekte heeft. U moet de hoeveelheid suiker in uw bloed vaker dan normaal controleren wanneer u nicotinekauwgom gaat gebruiken. Uw insuline- of medicatiebehoeftes kunnen veranderen. - een overactieve schildklier (hyperthyroïdie) heeft - overactieve bijnieren (feochromocytoom) heeft - lijdt aan een nier- of een leverziekte - maag- of darmzweren of een ontstoken slokdarm (de doorgang tussen de mond en de maag) heeft, omdat nicotinevervangende therapie uw klachten kan verergeren - fructose-intolerantie heeft - ooit insulten (ongecontroleerde lichaamsschokken) heeft gehad. Alle geneesmiddelen buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Personen die problemen hebben met het kaakbeengewricht en sommige dragers van een kunstgebit kunnen moeilijkheden ondervinden bij het kauwen van de kauwgom. Indien dit het geval is bij u, is het aan te raden dat u een andere farmaceutische vorm van nicotinesubstitutietherapie gebruikt. Vraag uw arts of apotheker om advies.

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op het etiket en de doos na EXP. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Bewaren beneden 25°C. Na gebruik dient de Nicotinell zorgvuldig te worden verwijderd. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Meer uit ons assortiment:

 • Gratis verzending Linn Nicotine Kauwgom Mint 2mg 204ST

  Linn Nicotine Kauwgom Mint 2mg | 204ST

  34,99
 • Nicotinell Kauwgom Cool Mint 4 mg - voor stoppen met roken 24ST

  Nicotinell Kauwgom Cool Mint 4 mg - vo... | 24ST

  8,99
 • Biodermal P-CL-E Olie - Huidolie 75ML

  Biodermal P-CL-E Olie - Huidolie | 75ML

  -50%
  17,25
  34,49
 • Gratis verzending Nicotinell Pleisters 14 mg - voor stoppen met roken 14ST

  Nicotinell Pleisters 14 mg - voor stop... | 14ST

  34,54
 • Gratis verzending Nicotinell Pleisters 7 mg - voor stoppen met roken 14ST

  Nicotinell Pleisters 7 mg - voor stopp... | 14ST

  34,54

Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist