Bestel nu
0
€ 0,00
Nasivent Anti-Snurkmiddel 4ST
Nasivent Anti-Snurkmiddel 4ST

×

of

Nasivent Anti-Snurkmiddel 4ST

24,95
  • Merk: Nasivent
  • Inhoud: 4ST
  • EAN: 4260259465784
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  34  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Helpt snurken voorkomen

Algemeen
Nasivent Tube Plus bestaat uit twee verbonden zachte siliconen slangen en wordt voor het slapen in de neusgaten ingebracht. Door de buitenste neuswanden iets uit te rekken, leidt dit vaak onmiddellijk tot een betere neusademhaling. Snurken, vooral als het wordt veroorzaakt door problemen met de neusademhaling, wordt vaak minder of stopt zelfs helemaal. Uw slaap kan rustiger en rustiger worden voor u en uw partner.

Nasivent biedt u een zeer prettige en comfortabele pasvorm en is zo goed als onzichtbaar voor buitenstaanders. Dankzij de flexibiliteit en zachtheid en 4 verschillende maten past de Nasivent Tube zich perfect aan de verschillende neusvormen aan.
Twee borgpennen aan de bovenkant verbeteren de houvast en stabiliteit in de neus. Nasivent Tube Plus is gemaakt van hoogwaardig gecertificeerd siliconen van medische kwaliteit. De buizen zijn zeer gemakkelijk met de hand te reinigen (water / zeep). Na aankoop kan Nasivent jarenlang worden gebruikt. Aanbevolen door KNO-artsen.

Hoe te gebruiken?
1. Na het openen van de verpakking dient u de NasiVent eerst te wassen met zeep en lauwwarm water. Spoel na het wassen goed na, want zeepresten zijn niet prettig voor een gevoelig slijmvlies.
2. Probeer vervolgens welke maat het beste in uw neusgaten past.
3. Indien een of beide pijpjes van de NasiVent voor uw gevoel te lang zijn, kunt u een aantal ringetjes met een schaartje afknippen. Verkort de pijpjes in eerste instantie minimaal, tot u de juiste lengte bereikt heeft.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist