9478.737 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Mobilat Hydrofiele Creme 50GR

Bij behandeling van (sport)blessures en letsels door ongevallen, zoals kneuzingen en verstuikingen

6,12
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Mobilat Hydrofiele Creme wordt gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van (sport)blessures en letsels door ongevallen, zoals kneuzingen en verstuikingen.

Dosering
Knijp twee- tot driemaal daags 5 cm tot 15 cm crème uit de tube. Dit komt overeen met 3 tot 9,5 g crème. De maximale dagelijkse hoeveelheid crème die u mag gebruiken is 28,5 g. Breng de crème dun aan op en rond het aangedane gebied, afhankelijk van de grootte van het letsel. Masseer licht in. De crème kan ook onder niet-afsluitend (non-occlusief) verband worden toegepast. De crème mag niet onder afsluitend (occlusief) materiaal worden aangebracht. De crème is bedoeld voor gebruik op de huid. Niet innemen. De behandeling hoeft in de regel niet langer dan 11 dagen te worden voortgezet. Het therapeutisch effect van langer behandelen is niet aangetoond. Wordt uw klacht na 3 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid van een van de ingredienten. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.

Lees voor gebruik de bijsluiter
Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Bijsluiter-mobilat-hydrofiele-creme.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Mobilat Hydrofiele Creme 50GR?

Meer uit ons assortiment