9367.446 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Zelftest>Diabetestest

Medisana Meditouch Bloedglucosemeter 1ST

Gemakkelijk en regelmatig uw bloedglucosewaarden meten

41,03
  • Merk:  Medisana
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4015588790348
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Medisana Meditouch Bloedglucosemeter is zo vervaardigd dat uw gemakkelijk en regelmatig uw bloedglucosewaarden kan meten. Er is slechts 0,6 µl bloed nodig en het resultaat ziet u al na ca. 5 seconden op het makkelijk afleesbare scherm!

Medisana Meditouch Bloedglucosemeter beschikt over verbeterde meetnauwkeurigheid dankzij nieuwe teststriptechnologie (GDH-FAD)- ISO (DIS) 15197.

Medisana Meditouch Bloedglucosemeter heeft het formaat van een creditcard en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Door middel van de volume-detectie wordt een foutieve meting bij gebruik van te weinig bloed voorkomen.
De prikhulp kan daarnaast worden ingesteld zodat er rekening wordt gehouden met de gevoeligheid van uw huid. Een USB-verbinding met uw pc is mogelijk. Hierdoor kunt u de gegevens van uw Medisana Meditouch Bloedglucosemeter uploaden naar, en inzien in, het gratis VitaDock Online-portal. U kunt deze gegevens zelfs uploaden naar de VitaDock App (beschikbaar voor Apple en Android).
Zo heeft u uw bloedglucose-gegevens altijd bij de hand en stuurt u deze desgewenst per e-mail naar uw behandelend arts via de App!

Het bloedglucose zelftest systeem MediTouch van Medisana bestaat uit vijf componenten: de bloedglucosemeter, de prikhulp, 10 lancetten, 10 teststrips en de controlevloeistof. Deze componenten zijn speciaal op elkaar afgestemd en zijn getest op kwaliteit, zodat nauwkeurige testresultaten gegarandeerd zijn.

De MediTouch beschikt over een geheugencapaciteit van 360 meetwaarden met datum en tijd, die automatisch worden opgeslagen. Ook berekent de MediTouch eenvoudig de gemiddelde waarden van de afgelopen 7, 14, 30, 60 en 90 dagen.

Kenmerken
- Incl. batterijen 2 x 3 V
- Incl. opbergetui
- Afmeting ca. 5.0 x 9.8 x 1.2 cm
- Gewicht ca. 45 g
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Medisana Meditouch Bloedglucosemeter 1ST?

Meer uit ons assortiment