Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.152 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Dieren drogist>Wondverzorging hond

Provilan Lucaa Lucaa Pets Eye Care 100ML

Voor het schoonmaken van de ogen bij honden

6,59

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Lucaa Pets Eye Care voor het schoonmaken van de ogen bij honden. Als de hond op een rare manier knippert met de ogen of dichtknijpt, dan kan dit komen door vuil. Als er vocht uit het oog op de omliggende huid loopt, zoals gewoonlijk gebeurt als reactie op vuil of een bijtende stof in het oog, verwijder dit dan voorzichtig. Dit kun je doen met een vochtig schoon niet pluizend doekje. Als het vocht al is opgedroogd tot een hard korstje, zoals vaak gebeurt bij Yorkshire Terriërs en sommige andere rassen, maak het korstje dan eerst zacht met LUCAA+ Pets Eye Care en verwijder het dan voorzichtig met de vingers of een vochtig schoon niet pluizend doekje.
  Als uw hond behoort tot een ras met bolle ogen en platte snuit, zoals de Pekingees, Boston Terrier, Mopshond of Maltezer, schenk dan extra aandacht aan de ogen. De kans is bij deze rassen groter dat de huid bij de binnenhoek van de ogen in contact komt met de ogen. Dit kan resulteren in overvloedig tranen en pigmentafzetting op het hoornvlies dat het zicht vermindert. Indien dit het geval is, bespreek dan met de dierenarts de mogelijkheid om de plooi te verkleinen. Haal het overmaat aan traanvocht dagelijks weg om de kans op ontsteking en infectie van de huidplooi te verkleinen.
  Verminderd of kwijtgeraakt gezichtsvermogen wordt veroorzaakt door erfelijke en niet-erfelijke factoren. Oogaandoeningen veroorzaken klinische symptomen, zoals pijn of een achteruitgang van het gezichtsvermogen. Soms is dit zonder zichtbare tekenen. Pijnsignalen zijn gevoeligheid bij aanraking en toegenomen prikkelbaarheid; andere signalen zijn verlies van eetlust, overgevoelig voor licht, sufheid en janken. Ook het dichtknijpen van de ogen is een teken van pijn. Een hond die zijn ogen dichtknijpt, moet zo snel mogelijk door een dierenarts worden onderzocht. Enkele van de pijnlijkste oogaandoeningen zijn glaucoom, wonden en zweertjes op het hoornvlies.

  Hoe te gebruiken?
  Spray de hoek van het oog naar de korst gevormd verzachten. Laat op en wrijf voorzichtig te verwijderen. Werk altijd met handschoenen en zuiver materiaal. Doordrenk een watje of papieren zakdoekje met Lucaa Pets Eye Care en dep hiermee het vuil op de oogleden voorzichtig weg. Gebruik altijd voor elk oog een verschillend watje of zakdoekje om het ene oog niet via het andere oog te infecteren. Herhaal deze behandeling regelmatig om ontsteking te voorkomen.

  Waarschuwingen
  Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Vermijd contact met de ogen. Bewaren in gesloten verpakking op een droge plaats tussen 10°C en 35°C en buiten het bereik van kinderen.


  Heeft u een vraag over Provilan Lucaa Lucaa Pets Eye Care 100ML?