9369.808 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Dieren drogist>Supplementen voor honden

Provilan Lucaa Lucaa Pets Dental Care 100ML

Voor diepgaande reiniging van de mond bij hond of kat

8,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Lucaa Pets Dental Care is speciaal ontwikkeld voor huisdieren die zich niet graag laten behandelen. Een verstoorde microflora in de bek van het huisdier kan zorgen voor vervelende gevolgen die soms niet direct zichtbaar zijn maar de onaangename geur geeft aan dat er iets niet goed is. Lucaa Pets Dental Care zorgt voor een veilige microflora van het gebit en tandvlees. De behulpzame micro-organismen zorgen voor een actief diepgaande microscopische reiniging. Door de heerlijke kipsmaak zal uw hond of kat de behandeling als prettig ervaren.

  Hoe te gebruiken?
  Spray 1 tot 2 keer per dag licht in de bek van de hond of kat. Voor een optimale werking is het raadzaam om vooral bij wat oudere dieren eerst het tandsteen te laten verwijderen door uw dierenarts. LUCAA+ Pets Dental Care is veilig in gebruik en bevat geen agressieve ingrediënten.

  Waarschuwingen
  Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Bewaren in gesloten verpakking op een droge plaats tussen 10°C en 35°C en buiten het bereik van kinderen.

  Heeft u een vraag over Provilan Lucaa Lucaa Pets Dental Care 100ML?

  Meer uit ons assortiment