Bestel nu
0
€ 0,00
Provilan Lucaa Lucaa Pets Dental Care 100ML

×

of

Provilan Lucaa Lucaa Pets Dental Care 100ML

8,95
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Voor diepgaande reiniging van de mond bij hond of kat

Algemeen
Lucaa Pets Dental Care is speciaal ontwikkeld voor huisdieren die zich niet graag laten behandelen. Een verstoorde microflora in de bek van het huisdier kan zorgen voor vervelende gevolgen die soms niet direct zichtbaar zijn maar de onaangename geur geeft aan dat er iets niet goed is. Lucaa Pets Dental Care zorgt voor een veilige microflora van het gebit en tandvlees. De behulpzame micro-organismen zorgen voor een actief diepgaande microscopische reiniging. Door de heerlijke kipsmaak zal uw hond of kat de behandeling als prettig ervaren.

Hoe te gebruiken?
Spray 1 tot 2 keer per dag licht in de bek van de hond of kat. Voor een optimale werking is het raadzaam om vooral bij wat oudere dieren eerst het tandsteen te laten verwijderen door uw dierenarts. LUCAA+ Pets Dental Care is veilig in gebruik en bevat geen agressieve ingrediënten.

Waarschuwingen
Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Bewaren in gesloten verpakking op een droge plaats tussen 10°C en 35°C en buiten het bereik van kinderen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist