Bestel nu
0
€ 0,00
La Drome Examen Spray 20ML
La Drome Examen Spray 20ML

La Drome Examen Spray 20ML

13,95
  • Merk: La Drome
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 3486330089958
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Kan bijdragen aan meer zelfvertrouwen gedurende een examenperiode.

Algemeen
Ladrome Examen Spray kan bijdragen aan meer zelfvertrouwen gedurende een stressvolle examenperiode. Vaak is men dan meer gespannen en rusteloos waardoor een gebrek aan mentale kracht kan optreden, met twijfels over het eigen kunnen. Het bloesemcomplex Examen kan helpen zelfvertrouwen op te bouwen zodat u met de nodige rust en zekerheid van geest aan een examenperiode kunt beginnen.

Dosering
4 x per dag 2 verstuivingen onder de tong. Voor kinderen vanaf 6 jaar kunnen de verstuivingen in een glas water gedaan worden voor een verdunde, drinkbare oplossing.
Ingrediënten

5 bloesemremedies: Loodkruid/Cerato (Ceratostigma willmottiana), Haagbeuk/Heather (Carpinus betulus), Reuzenbalsemien/Impatiens (Impatiens glandulifera), Lariks/Larch (Larix decidua), Maskerbloem/Mimulus (Mimulus guttatus).

Allergenen informatie
Glutenvrij (niet-gecertificeerd), lactosevrij, zonder toevoeging van suiker en vegan.

Waarschuwingen

Aangezien ze worden aangemaakt volgens de voorschriften van Dr Bach met een biologische cognac, hebben de bloesemcomplexen een alcoholgehalte van 40°. Ze worden dan ook afgeraden voor zwangere vrouwen en kinderen onder de 6 jaar.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist