9477.880 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

KY Gel Glijmiddel Steriel Tube 82GR

Één van de meest gebruikte glijmiddelen ter wereld

Korting 13%
7,99 6,95
  • Merk:  KY
  • Inhoud: 82GR
  • EAN: 5052197041545
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
KY Gel Glijmiddel Steriel Tube is een tube neutraal transparant glijmiddel op waterbasis. Geur en smaakloos. Glijdt goed en kleeft niet. Dit glijmiddel is één van de meest gebruikte glijmiddelen ter wereld.
  • K-Y Jelly is een steriel glijmiddel, wat ook geschikt is voor medische toepassingen
  • Veilig in combinatie met latex condooms
  • Ook geschikt als oplossing voor de ongemakken van vaginale droogheid
KY glijmiddel is ooit ontwikkeld voor gebruik bij medische toepassingen zoals inwendig onderzoek en het inbrengen van catheters etc. Vandaar dat het steriel is verpakt. Nog altijd wordt dit product dagelijks toegepast in ziekenhuizen. Het is dus absoluut een veilig en betrouwbaar product. Al snel werd ontdekt dat het tevens een uitstekend glijmiddel is voor anale seks en andere spelletjes. KY Jelly is ideaal voor zowel anale als vaginale sex. Aanbevolen door porno actrices en veel gebruikt door prostituees in heel Nederland. Dit glijmiddel is onschadelijk voor condooms en speeltjes. KY is geheel geproduceerd op waterbasis waardoor het niet ruikt en niet gaat klonteren.

Hoe te gebruiken?
KY glijmiddel is gemakkelijk aan te brengen. Het middel kan met een vinger bij één of beide partners worden aangebracht. Knijp ongeveer 1,5 cm uit de tube op de wijs- en/of middelvinger en breng de gel vervolgens op de hieronder beschreven wijze aan. Bij de vrouw rond de vaginale opening, niet inwendig. Bij de man wordt de gel op de penis aangebracht, rond het uiteinde.


Ingredienten


Aqua- Glycerin- Hydroxyethyl cellulose- Gluconolactone- Chlorhexidine digluconate- Methylparaben- Sodium hydroxide.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over KY Gel Glijmiddel Steriel Tube 82GR?

Meer uit ons assortiment