DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Conceive Plus Vruchtbaarheidsmiddel Applicators 8ST
Conceive Plus Vruchtbaarheidsmiddel Applicators 8ST

Conceive Plus Vruchtbaarheidsmiddel Applicators 8ST

19,95
 • Merk: Conceive
 • Inhoud: 8ST
 • EAN: 9337213008648
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad:  36  stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Ondersteunt de natuurlijke vruchtbaarheid

Algemeen
Conceive Plus Vruchtbaarheidsmiddel Applicators is het enige glijmiddel dat Calcium en Magnesium ionen bevat. Deze ionen zijn aanwezig in alle lichaamsvloeistoffen en zijn essentieel voor de levensduur van de cellen en proces van bevruchting. Daarnaast bevat dit vruchtbaarheidsmiddel een perfecte pH-waarde en een bijzondere osmolariteit. De pH-waarde en osmolariteit verhogen de vitaliteit van de spermacellen en stimuleren daarbij het proces waarbij de zaadcel zich hecht aan de eicel.

De applicators zijn losverpakt met een vaginaal glijmiddel dat speciaal is samengesteld voor vrouwen die zwanger willen worden. Bevordert de vruchtbaarheid op natuurlijke wijze.

- Verhoogt plezier
- Ondersteunt de natuurlijke vruchtbaarheid
- Bevat calcium en magnesium ionen
- pH- en elektrolyt evenwichtig
- Veilig voor sperma en embryo ontwikkeling

Conceive Plus Vruchtbaarheidsmiddel kan ook gebruikt worden wanneer u niet zwanger probeert te worden en is geschikt voor gebruik met natuurlijk rubber latex en polyurethaan condooms. Gebruik dit middel echter niet met synthetische polyisopreen condooms. Breng niet direct aan vanuit de voorgevulde applicator om beschadiging van het condoom te voorkomen, knijp de gel op schone vingertoppen en breng aan op het condoom.

Conceive Plus Vruchtbaarheidsmiddel is ook beschikbaar als Conceive Plus Vruchtbaarheidsmiddel Tube. Het middel kan met de tube gebruikt worden als een reguliere glijmiddel.

Hoe te gebruiken?
Haal de applicator uit de doos. Gebruik deze niet als de verzegeling gebroken is. Houdt het smalle uiteinde omhoog, draai de sluiting er af en gooi deze weg. Breng het smalle uiteinde zachtjes, maar zo diep mogelijk in in de vagina en knijp 2-3 keer in het bolle gedeelte van de applicator om Conceive Plus in de vaginale holte aan te brengen.

Verwijder de applicator terwijl u in het bolle gedeelte blijft knijpen en gooi deze hierna weg. Elke applicator is voor eenmalig gebruik en kan niet bewaard of hergebruikt worden na opening. Mag 10-15 minuten voor geslachtsgemeenschap aangebracht worden zodat het vocht zich in de vagina kan verspreiden. Elke applicator bevat 4 gram Conceive Plus. Wij adviseren om de Conceive Plus tube te gebruiken als bijkomende bevochtiging gewenst is, of gebruik een andere applicator.

Waarschuwingen
Gebruik Conceive Plus niet wanneer de verzegeling gebroken is. Conceive Plus is geen anticonceptie, het doodt en hindert sperma niet. Stop met gebruik bij irritatie en raadpleeg een doktoer bij aanhoudende klachten. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaar in de doos tussen de 2 en 30 graden Celsius. Gebruik Conceive Plus niet na verstrijken van de houdbaarheidsdatum (houdbaarheidsdatum kan gevonden worden op de doos). Gebruik dit middel niet met synthetische polyisoprene condooms. Conceive Plus is zeer glibberig, verwijder gemorst product direct.

Raadpleeg uw arts als u niet zwanger bent geworden na 6 maanden gebruik van Conceive Plus. Er zijn geen patiënt gegevens beschikbaar aangaande levensvatbare zwangerschappen of geboorte resultaten bij patiënten die dit product gebruiken. Dit product is niet ontworpen voor thuis uit te voeren inseminatie procedures.
Ingrediënten

Gedeïoniseerd water, hypromellose, natriumchloride, glycerol, natriumfosfaat, dinatriumfosfaat, methylparabeen, kaliumchloride, magnesiumchloride, calciumchloride.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

 • Conceive Plus Vruchtbaarheidsmiddel Tube 75ML

  Conceive Plus Vruchtbaarheidsmiddel ... | 75ML

  19,95
 • Gratis verzending Ferti Lily Conceptiegel 50ML

  Ferti Lily Conceptiegel | 50ML

  21,95
 • Eros Shunga Choco Body Paint 100ML

  Eros Shunga Choco Body Paint | 100ML

  12,95
 • Gratis verzending Trenker Tribulus Terrestris Max Capsules 60CP

  Trenker Tribulus Terrestris Max Cap... | 60CP

  21,19
 • Eros Kamasutra Play 1ST

  Eros Kamasutra Play | 1ST

  9,95

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist