9478.934 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Ursapharm Hylo Comod Oogdruppels 10ML

Voor de behandeling van droge ogen

16,49
  • Merk:  Ursapharm
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 4031626710369
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Hylo Comod Oogdruppels is er speciaal voor ogen waarvan de samenstelling van het traanvocht is verstoord of als er te weinig traanvocht wordt aangemaakt wat droge, branderige en pijnlijke ogen tot gevolg heeft en soms ook het gevoel dat er iets in het oog zit. Deze oogdruppels verbetert de bevochtiging van het oogoppervlak, ook na bijvoorbeeld een chirurgische ingreep aan het oog, en zorgt ervoor dat er een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak wordt gevormd, zonder snel weggespoeld te worden en waarbij het gezichtsvermogen volledig behouden blijft. Daarmee wordt het oog langdurig beschermt.

Hylo Comod Oogdruppels:
- bevochtigt het oogoppervlak langdurig
- verzacht droge, branderige en pijnlijke ogen
- geschikt voor na een chirurgische ingreep aan het oog
- het gezichtsvermogen blijft volledig behouden
- langdurige bescherming
- kan gebruikt worden tijdens het dragen van contactlenzen
- steriel en conserveermiddelvrij
- fosfaatvrij

Dosering
Tenzij anders voorgeschreven 3x maal daags 1 druppel. Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en stevig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen.

Waarschuwingen
Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is en niet in contact komt met de handen, dit om contaminatie met bacteriën te vermijden. Na openen nog 6 maanden bruikbaar. Bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Ingredienten

Ingrediënten
1 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ursapharm Hylo Comod Oogdruppels 10ML?

Meer uit ons assortiment