Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Golden Naturals Cranberry & D-Mannose Tabletten 90TB
Golden Naturals Cranberry & D-Mannose Tabletten 90TB

Golden Naturals Cranberry & D-Mannose Tabletten 90TB

15,95
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Voedingssupplement met hoog geconcentreerde cranberry-extract, D-Mannose en vitamine C.

Algemeen
Golden Naturals Cranberry & D-Mannose is een kruidenpreparaat met een krachtige combinatie van cranberry-extract, D-mannose, vitamine C en diverse kruidenextracten berendruif, brandnetel en guldenroede. Dit supplement bevat maar liefst 750 mg cranberry-extract per dagdosering en het extract is hoger geconcentreerd dan in bijvoorbeeld cranberrysap. D-mannose is een enkelvoudige, essentiële suiker die verwant is aan glucose en komt van nature in relatief kleine hoeveelheden voor in voedingsmiddelen, zoals cranberries en blauwe bessen. Tot slot is vitamine C is een bekend antioxidant met een positieve invloed op het immuunsysteem en draagt bij aan een goede weerstand.

Dosering
3 x daags 1 tablet bij voorkeur vóór een maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 tablet per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

kruidenextracten, D-mannose, vulstof (microkristallijne cellulose), vitamine C (calcium-L-ascorbaat), bevochtigingsmiddel (carboxymethyl zetmeel (CMS-Na)), glansmiddel (cellulose), antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), kleurstof (ijzeroxide rood).

Allergenen informatie
Geschikt voor veganisten.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist