Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Handverzorging>Handcrème>Handcrème droge handen

Eucerin Urea 5% Handcreme Herstellend 75ML

Herstellende handcreme voor de zeer droge huid

7,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Eucerin 
 • Inhoud: 75ML
 • EAN: 4005800168178
  Productbeschrijving
  Algemeen
  Eucerin Urea 5% Handcreme Herstellend maakt zeer droge en ruwe handen soepel en zacht. Verrijkt met intensief hydraterende ingredienten Urea en Lactaat.

  Handen worden veel vaker dan de rest van het lichaam blootgesteld aan koud weer, water, zeep en andere chemicaliën. Daardoor zijn ze kwetsbaarder voor een beschadiging van de barrièrefunctie, wat leidt tot vochtverlies en het binnendringen van irriterende stoffen die droogheid, roodheid, schilfering, jeuk, irritatie en extreem droge handen kunnen veroorzaken. Eucerin Herstellende Handcrème 5% Urea is verrijkt met ureum en lactaat om ook de extreem droge en geirriteerde huid van de handen, of de huid van de handen met eczeem snel te verzachten door ze de intensieve, langdurige hydratatie te geven die ze nodig hebben.

  De Eucerin Urea-producten voor de droge huid bevatten de natuurlijke vochtinbrengende factoren ureum en lactaat die het vochtvasthoudende vermogen van de huid verbeteren en zorgen voor een gladdere, zachtere huid*. Daarnaast ondersteunt ureum de afschilfering van de huid en helpt het jeuk te verlichten (10% ureum). Ook voor extreem droge en ruwe handen of voeten.

  Alle Eucerin Urea-producten voor de droge huid zijn dermatologisch bewezen**. De producten zijn zowel te gebruiken als dagelijkse verzorging of als aanvulling op een dermatologische behandeling bij Psoriasis of Diabetes.

  *Medische gezichtsverzorging die urea bevat, levert een voordelig effect bij patiënten met een droge huid (K. Bohnsack, S. Balser, A. Schölermann, A. Filbry, C. Treder-Conrad, F. Rippke, W. Küster, Dermatology 2004, 209:259).

  **De effectiviteit en huidtolerantie van een handcrème die 5% Urea en Sodum Lactaat bevat, wordt als een goede behandeling beschouwd bij patiënten met een droge huid (A. Schölermann, K. Bohnsack, A. Filbry, R.L. Rizer, T.M. Weber, Poster presentation, 15th EADV Congress Rhodes 2006). Het nieuwe antwoord op problemen bij een droge huid (N. Bachot, Journées Dermatologique de Paris, Dec. 2003)

  Klinische Onderzoeken
  Eucerin Urea 5% Handcreme Herstellend is getest in verschillende onderzoeken naar vochtinbrengende doeltreffendheid bij patiënten met handeczeem en xerose.

  Belangrijkste bevindingen*

  In vergelijking met onbehandelde huid, gold voor de behandelde huid:

  - Meer dan 150% verbetering van huidhydratatie na 1 week
  - Meer dan 1200% verbetering van het ureumgehalte in de huid na 2 weken
  - Sterk verminderde ruwheid van de huid na 1 week
  - Al in week 2 sterke verbeteringen in de mate van droogheid/schilfering, barsten/kloofjes, irritatie en eczeem
  - Deze verbeteringen hielden aan tot aan het einde van het onderzoek (week 4)
  - Alle patiënten met handeczeem zeiden dat hun aandoening was verbeterd en meer dan 95% van de patiënten zei dat hun huid minder droog was

  * De resultaten zijn atypisch en kunnen per persoon verschillen

  Ingredienten

  Aqua, Clycerin, Urea, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Cyclomethicone, Dicaprylyl Ether, Sodium Lactate, Dimethicone, Glyceryl Stearate SE, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Sodium Cetearyl Sulfate, Xanthan Gum, lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol.

  Heeft u een vraag over Eucerin Urea 5% Handcreme Herstellend 75ML?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 64