DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Ellaone Noodanticonceptie Tablet 1ST
Ellaone Noodanticonceptie Tablet 1ST
Ellaone Noodanticonceptie Tablet 1ST1
Ellaone Noodanticonceptie Tablet 1ST2
Ellaone Noodanticonceptie Tablet 1ST3
Ellaone Noodanticonceptie Tablet 1ST4

Ellaone Noodanticonceptie Tablet 1ST

21,79
 • Merk: Ellaone
 • Inhoud: 1ST
 • EAN: 3663555001136
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Noodanticonceptiemiddel ter voorkoming van zwangerschap

Algemeen
EllaOne Noodanticonceptie Tablet is een morning-afterpil die de ovulatie uitstelt na onbeschermde gemeenschap of wanneer uw anticonceptiemethode gefaald heeft, zodat een zwangerschap wordt voorkomen. EllaOne is het meest effectief indien u het zo snel mogelijk inneemt, liefst binnen 24 uur na onbeschermde gemeenschap. Slik de tablet in ieder geval binnen 120 uur (5 dagen) na de onbeschermde geslachtsgemeenschap.

Dosering
Neem 1 tablet, zo spoedig mogelijk en niet later dan 5 dagen (120 uur) in nadat u onbeschermde geslachtsgemeenschap heeft gehad of nadat de anticonceptiemethode die u heeft gebruikt, heeft gefaald.

Als u binnen 3 uur na het innemen van de tablet braakt (misselijk bent en overgeeft), neem dan zo spoedig mogelijk een nieuwe tablet in.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Na het innemen van EllaOne is het normaal dat uw volgende menstruatie een paar dagen te laat is. Als uw menstruatie echter meer dan 7 dagen te laat is, als de menstruatie ongewoon licht of ongewoon zwaar is, of als u symptomen ondervindt zoals buikpijn (maagpijn), gevoelige borsten, braken of misselijkheid, kunt u zwanger zijn. U dient onmiddellijk een zwangerschapstest te doen. Als u zwanger bent, is het belangrijk dat u naar uw arts gaat. Gebruik EllaOne niet als uw gewone anticonceptiemethode. De noodpil is een back-upmethode om zwangerschap te voorkomen en mag maar nu en dan gebruikt worden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

ema

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: ulipristalacetaat. De hulpstoffen in dit middel zijn: Tabletkern: lactosemonohydraat, povidon, croscarmellosenatrium en magnesiumstearaat. Filmomhulling: polyvinylalcohol (E1203), macrogol (E1521), talk (E553b), titaandioxide (E171), polysorbaat 80 (E433), geel ijzeroxide (E172), kaliumaluminiumsilicaat (E555).

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de doos en op de doordrukstrip na EXP. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Voor het bewaren van dit geneesmiddel zijn geen speciale omstandigheden vereist. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

ellaOne is uitsluitend voor incidenteel gebruik. Het mag in geen geval een reguliere anticonceptiemethode vervangen. Vrouwen dient te allen tijde te worden geadviseerd een reguliere anticonceptiemethode toe te passen. Ulipristalacetaat is niet bedoeld voor gebruik tijdens de zwangerschap en dient niet ingenomen te worden door een vrouw van wie vermoed wordt of bekend is dat zij zwanger is. Het onderbreekt echter geen bestaande zwangerschap. ellaOne voorkomt niet in alle gevallen zwangerschap. In het geval dat de volgende menstruatie meer dan 7 dagen te laat is, als de menstruatie abnormaal van aard is of bij symptomen die wijzen op zwangerschap of in geval van twijfel, dient een zwangerschapstest te worden uitgevoerd. Zoals met elke zwangerschap, dient gedacht te worden aan de mogelijkheid van een ectopische zwangerschap. Het is belangrijk te weten dat het optreden van uteriene bloeding ectopische zwangerschap niet uitsluit. Vrouwen die zwanger raken na het innemen van ulipristalacetaat dienen contact op te nemen met hun arts. Ulipristalacetaat remt de ovulatie of stelt deze uit. Wanneer ovulatie reeds heeft plaatsgevonden, is het niet effectief meer. De timing van de ovulatie kan niet worden voorspeld en daarom dient de tablet zo snel mogelijk na onbeschermde gemeenschap te worden ingenomen.


Meer uit ons assortiment:

 • Healthypharm Noodanticonceptie 1ST

  Healthypharm Noodanticonceptie | 1ST

  13,99
 • Norlevo Morning After Pil 1,5 mg 1ST

  Norlevo Morning After Pil 1,5 mg | 1ST

  16,49
 • Durex Condoom Nude 20ST

  Durex Condoom Nude | 20ST

  -25%
  18,74
  24,99
 • Durex Condoom Natural 20ST

  Durex Condoom Natural | 20ST

  -25%
  13,49
  17,99
 • Durex Condoom Thin Feel 12ST

  Durex Condoom Thin Feel | 12ST

  -25%
  12,37
  16,49

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist