Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Chi Mandarijn Rood Etherische Olie Bio 10ML
Chi Mandarijn Rood Etherische Olie Bio 10ML
Chi Mandarijn Rood Etherische Olie Bio 10ML1

Chi Mandarijn Rood Etherische Olie Bio 10ML

16,95
  • Merk: Chi
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8714243036468
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Etherische olie met een heerlijke geur en een brede werking

Algemeen
Chi Mandarijn Rood Etherische Olie Bio is een etherische olie die wordt gewonnen uit de koudgeperste schil van zeer rijpe mandarijnen. Deze zijn zeer intens zoet van geur. De geur is onmiskenbaar en geliefd bij praktisch iedereen. Het is een geur die opmontert en vrolijk maakt. Vooral kinderen houden van de geur. De olie werkt ontspannend door de aanwezigheid van N-methyl-anthranilaat, een stikstofhoudende verbinding in mandarijnenolie. Als slapeloosheid voortkomt uit spanning, is mandarijnenolie een prettig middel. Op de huid, gemengd met een massage- of vette plantolie, verzacht mandarijnenolie zwangerschapsstrepen en harde littekens. Ook bijzonder geschikt voor in de keuken!

Hoe te gebruiken?
In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, gemiddeld tussen de 5 en 20 druppels op het water in de verdamper druppelen.
In de Aroma Inhaler: 20 druppels op het katoenen staafje druppelen.
Op het geursteentje: gebruik 5 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje op toilet, in de kledingkast of op het nachtkastje.

Op de huid: Voor veilig gebruik mengt u een essentiële olie met een vette plantolie als basis. Voor een ontspannende massageolie gebruikt u 10-15 druppels essentiële olie op 100 ml basisolie.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist