Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Chi Flowers Mix Olie 10ML
Chi Flowers Mix Olie 10ML

Chi Flowers Mix Olie 10ML

8,95
  • Merk: Chi
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8714243026087
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  14  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Subtiele geur voor in elke kamer

Algemeen
Chi Flowers Mix Olie (voorheen Bloemenweide) is een mix van 8 verschillende essentiële oliën en heeft een lichte en frisse geur, voor iedereen die een subtiele geur in de kamer wil hebben. Door de aanwezigheid van sinaasappel en bergamot brengt deze olie zon en vrolijkheid. Een fantastische geur op plekken waar veel mensen bij elkaar komen, zoals tijdens bezoek, vergaderingen en feesten. De olie is absoluut niet opdringerig. Chi Flowers Mix bestaat o.a. uit zoete sinaasappel, lavendel, lemongrass, petitgrain, bergamot, roos en palmarosa.

Hoe te gebruiken?
In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, gemiddeld tussen de 5 en 20 druppels op het water in de verdamper druppelen.
In de Aroma Inhaler: 20 druppels op het katoenen staafje druppelen.
Op het geursteentje: gebruik 5 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje op toilet, in de kledingkast of op het nachtkastje.

Op de huid: Voor veilig gebruik mengt u een essentiële olie met een vette plantolie als basis. Voor een ontspannende massageolie gebruikt u 10-15 druppels essentiële olie op 100 ml basisolie

Ingrediënten

Samenstelling
Sinaasappel-, Lemongrass-, Bergamot-, Lavendel-, Petitgrain-, Palmarosa-, Benzoë- en Rozenolie

Waarschuwingen

Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. Na inslikken: onmiddellijk een vergiftigingencentrum of een arts raadplegen. Bij contact met de huid (of het haar): ontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk blijven spoelen.

Deze waarschuwingen zijn verplicht gesteld door de Europese Unie voor alle leveranciers van pure etherische oliën. 

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist