Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging

Mogelijk geleverd
in andere kleur

Chi Geurblokje Rond 1ST
Chi Geurblokje Rond 1ST
Chi Geurblokje Rond 1ST1
Chi Geurblokje Rond 1ST2

Chi Geurblokje Rond 1ST

2,75

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Chi
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8714243043343

×

of

Productbeschrijving

Verspreidt geur op een veilige en subtiele wijze

Algemeen
Chi Geurblokje Rond wordt met de hand gemaakt door mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De geurblokjes zijn ideaal om kleine ruimtes zoals toilet en de kleding- of schoenenkast lekker te laten ruiken. Én perfect voor op het bureau, naast het bed of op de babykamer.

Druppel gemiddeld 3 tot 10 druppels etherische olie naar keuze op het geurblokje. De olie wordt geabsorbeerd door het poreuze materiaal en in de nabije ruimte verspreid. De geurblokjes kunnen onderling verschillen qua kleur en afwerking. Ook verkrijgbaar in een vierkante variant.

Hoe te gebruiken?
Gemiddeld gebruikt u 3 tot 10 druppels etherische olie. Dit is echter afhankelijk van welke olie u gebruikt. Zo is tijmolie bijvoorbeeld veel sterker dan citroenolie. Het aantal druppels is daarnaast ook afhankelijk van de gewenste intensiteit van de geur. Voor een goede nachtrust is het fijn als de geur niet te heftig aanwezig is. Wilt u een geurblokje met etherische olie in de schoenenkast zetten tegen nare geurtjes? Dan mag u best wat meer gebruiken. De geur en de intensiteit van de geur is aan te passen naar eigen geur en smaak. Bent u niet zo bekend met etherische oliën? Begin dan met een paar druppeltjes. Het is altijd mogelijk om meer druppels toe te voegen.
Informatie folder

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist