Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
CB12 Mondverzorging 50ML
CB12 Mondverzorging 50ML

CB12 Mondverzorging 50ML

2,49

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: CB12
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8712207080526

×

of

Productbeschrijving

Werkt 12 uur effectief tegen een slechte adem

Algemeen
CB12 Mondverzorging zorgt effectief voor een goede adem. Slechte adem wordt in 90% van de gevallen veroorzaakt door stinkende zwavelgassen in de mond. Zwavelgas wordt veroorzaakt door bacteriën in de mond en ruikt onprettig. De formule van CB12 is uniek en gepatenteerd en gaat 12 uur lang stinkende zwavelgassen in de mond tegen en zorgt voor een goede adem.

Hoe te gebruiken?
Gebruik 10 ml per spoelbeurt. Vul de dop tot de rand van de binnenste cup, zie afbeelding. Spoel de mond ongeveer 30-60 seconden. Gorgel kort, spuug daarna uit. Slik niet door.
Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Zinc Acetate, Arginine, Sodium Fluoride, Citric Acid, Potassium Acesulfame, Chlorhexidine Diacetate.

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren.Bewaren in de oorspronkelijke verpakking.De tube zorgvuldig gesloten houden.Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden opde tube na EXP. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht. Buiten bereik houden van jonge kinderen

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist