Hoofdpagina>Seksualiteit>Condooms>Vrouwencondoom

Caya Pessarium 1ST

Een betrouwbaar anticonceptie middel

37,95
  • Merk:  Caya 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4013273001854
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Caya Pessarium is een veilig voorbehoedsmiddel dat altijd in combinatie met Caya Gel (zaaddodende gel) gebruikt dient te worden. Tijdens en na de geslachtsgemeenschap belemmert het Caya Pessarium het sperma de toegang tot de baarmoedermond naar de baarmoeder. Zo kan een ongewenste zwangerschap worden voorkomen. De vorm is aangepast aan de anatomie en ergometie van de vrouw en past daardoor bij vrijwel iedere vrouw.

Het Caya pessarium biedt in combinatie met de Caya Gel een drievoudige zekerheid:
- het siliconenmembraan werkt als een mechanische barrière;
- de in de Caya Gel aanwezige cellulose vormt een extra barrière tussen het pessarium en de baarmoedermond;
- de viscositeit van de Caya gel en het daarin aanwezige melkzuur met zijn fysiologische waarde van pH 3,8 heeft een motiliteits-remmende werking op de zaadcellen.

Hoe te gebruiken?
1. Pak het Caya Pessarium met schone handen uit de verpakking en was het vóór het eerste gebruik met water en zeep.
2. Voordat u het Caya pessarium voor de geslachtsgemeenschap inbrengt, brengt u eerst een hoeveelheid zaaddodende gel (Caya Gel) ter grootte van een hazelnoot in het siliconenmembraan aan.
3. Kies een voor u comfortabele lichaamshouding: gehurkt, liggend of staand met één been omhoog.
4. Houd het Caya Pessarium met één hand vast. Leg daarbij duim en wijsvinger op de gripnoppen op de rand. De pijl wijst in de richting van uw lichaam.
5. Met uw vrije hand opent u uw schaamlippen. Breng het pessarium langs de achterste schedewand zo diep mogelijk in de schede in.
6. Nu controleert u met een vinger of uw baarmoedermond is bedekt door het membraan van het Caya Pessarium. Kunt u de baarmoedermond door het membraan voelen? (Deze voelt hetzelfde aan als de punt van een neus.) Ja, dan ligt het goed.
7. Na de geslachtsgemeenschap moet het Caya Pessarium minimaal 6 uur in de schede blijven zitten. Draag het echter ook nooit langer dan 24 uur zonder onderbreking.
8. Voor het verwijderen grijpt u met een vinger in de schede en trekt u het Caya Pessarium er aan de vingergreep uit.
9. Reiniging en verzorging van het Caya Pessarium: Na het verwijderen wast u het met water en zeep en laat het aan de lucht drogen. Bewaar het Caya Pessarium in het originele doosje. Dit beschermt het tegen invloeden van buitenaf.
10. Controleer vóór elk gebruik uw Caya Pessarium op gaten en scheuren. Let erop dat u het niet beschadigt met uw vingernagels.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Nooit eerder dan twee uur voor de gemeenschap inbrengen. Het Caya Pessarium altijd met een zaaddodende gel inbrengen. Voel bij de baarmoedermond of deze bedekt is door het Caya pessarium. Op zijn vroegst zes uur na de gemeenschap verwijderen. Nooit langer dan 24 uur ononderbroken in de schede laten zitten. Niet gebruiken tijdens de eerste 6 weken na bevalling/geboorte.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Caya Pessarium 1ST?