Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Benzac Gel bij Jeugdpuistjes 50 mg/ml 40GR
Benzac Gel bij Jeugdpuistjes 50 mg/ml 40GR
Benzac Gel bij Jeugdpuistjes 50 mg/ml 40GR1
Benzac Gel bij Jeugdpuistjes 50 mg/ml 40GR2
Benzac Gel bij Jeugdpuistjes 50 mg/ml 40GR 0
Benzac Gel bij Jeugdpuistjes 50 mg/ml 40GR 1
Benzac Gel bij Jeugdpuistjes 50 mg/ml 40GR 2

Benzac Gel bij Jeugdpuistjes 50 mg/ml 40GR

13,75
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

of

Productbeschrijving

Snelle & Effectieve behandeling tegen puistjes - Voor de behandeling van Acne Vulgaris - Binnen 14 Dagen Puistjes zijn Zichtbaar Verminderd - Parfumvrij, zonder Kleurstoffen & Conserveermiddelen - Vegan

Algemeen
Benzac Gel bij Jeugdpuistjes is een effectieve en snelle behandeling tegen puistjes en mee-eters. Deze effectieve behandeling is mogelijk dankzij de actieve stof benzoylperoxide. De puistjes worden bij de bron aangepakt doordat de bacteriën die jeugdpuistjes veroorzaken worden gedood. Met behulp van deze gel zijn uw vervelende puistjes binnen 14 dagen zichtbaar minder geworden.

Benzac Gel bij Jeugdpuistjes
- Doodt acne bacteriën
- Vermindert de roodheid en zwelling van puistjes
- Maakt verstopte poriën vrij
- Remt de aanmaak van overtollig talg
- Werkt op puistjes en mee-eters

- Is vegan en bevat geen parfum, kleurstoffen en conserveermiddelen

Hoe werkt Benzac gel

Acne ontstaat wanneer talg in grote hoeveelheden wordt geproduceerd. Door het overmatige talg raken de poriën van je huid verstopt, waardoor de bacteriën die van nature in je huid zitten zich gaan vermenigvuldigen. Hierdoor kan een ontsteking in de huid ontstaan: een puistje. Benzac is een zelfzorggeneesmiddel die puistjes bij de bron aanpakt en de bacteriën doodt die de puistjes veroorzaken. Het remt de ontsteking waardoor puistjes zichtbaar verminderen na 14 dagen. Benzac gel is geschikt voor de behandeling van acne vulgaris, bij lichte en gematigde gevallen van acne. Bij zwaardere vormen van acne raden we aan om contact op te nemen met een arts.

Hoe te gebruiken?

Reinig twee maal daags de huid met een milde, zeepvrije reiniger of was de huid met lauw water. Breng daarna Benzac Gel bij jeugdpuistjes ‘s avonds dun aan, alléén op de plaatsen met puistjes (niet inmasseren). Was de gel er ’s ochtends vroeg weer af.

Tip: breng Benzac Gel bij jeugdpuistjes de eerste week elke 48 uur aan om de huid te laten wennen

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten

Ingrediënten

Bevat geen parfum, kleurstoffen of conserveermiddelen.

Bestanddelen: Benzoylperoxide, Natriumdioctylsulfosuccinaat, Natriumedetaat, Poloxameer 182, Carbomeer 980, Propyleenglycol (E1520), Colloïdaal siliciumdioxide (E551), Glycerol (E422), Acrylaatcopolymeren, Natriumhydroxide (E524), Gezuiverd water

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Waarschuwingen
Bewaren beneden 25°C.Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Sluit de tube goed na elk gebruik. Gebruik een witte kussensloop, laken en handdoek. Benzac kan een blekend effect hebben op wenkbrauwen, haren en (gekleurd) textiel (beddengoed, kleding e.d.) Dit middel kan, voor zover bekend, zonder gevaar voor de vrucht of zuigeling tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding gebruikt worden.Als jeuk en zwelling, met of zonder vochtafscheiding optreden, moet de behandeling worden gestaakt en advies van een arts worden gevraagd. Benzac 50 mg/ml is een geneesmiddel (benzoylperoxide). Lees voor gebruik de bijsluiter.

Vragen & Antwoorden
Is dit produkt geschikt voor kinderen?

In principe is het zo dat alle zelfzorg geneesmiddelen voor gebruik zijn bij volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, tenzij specifiek aangegeven dat het een product voor kinderen betreft.
Bij twijfel kunt u dit altijd navragen bij uw huisarts.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist