Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Attitude Vaatwastabletten 1120GR
Attitude Vaatwastabletten 1120GR
Attitude Vaatwastabletten 1120GR1

Attitude Vaatwastabletten 1120GR

16,79
 • Merk: Attitude
 • Inhoud: 1120GR
 • EAN: 626232432299
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad:  30  stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Natuurlijke fosfaatvrije vaatwastabletten die zorgen voor een blinkende vaat

Algemeen
Attitude Vaatwastabletten zijn fosfaatvrij en zorgen voor een blinkende vaat. Daarnaast zijn de vaatwastabletten voorzien van het Ecologo, EWG gecertificeerd en biologisch afbreekbaar, waardoor het ook beter is voor het milieu.

Alle producten van Attitude worden getest door een onafhankelijk laboratorium op de afwezigheid van mogelijk schadelijk chemicaliën, zoals bijvoorbeeld 1,4-dioxaan en ehtyleenoxide. Daarnaast zijn de producten gecertificeerd veganistisch, ze bevatten geen dierlijke ingrediënten. Bovendien voldoet Attitude niet alleen aan de normen van EcoLogo, maar gaat nog een stap verder door de aanwezigheid van verontreinigingen te vermijden in elke fase- van de bevoorrading van grondstoffen tot de productie van de verpakking. Ook zijn de de producten hypoallergeen en bevatten een minimale hoeveelheid allergenen. Daarbij zijn de flessen vervaardigd uit HCPE#2 plastic, de kunststof die zich het makkelijkst laat recyclen.

Attitude Vaatwastabletten:
 • Voor een blinkende vaat
 • Voorzien van Ecologo
 • EWG gecertificeerd en biologisch afbreekbaar
 • Fosfaat-, chloor- en dierproefvrij
 • Zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen
Hoe te gebruiken?
Gebruik èèn tablet per beurt. Open of doorboor het zakje niet. Plaats het tablet in het doseerbakje en sluit onmiddellijk. Alleen met droge handen behandelen. Bewaar de doos goed gesloten op een droge plaats.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

5-15% oxygen-based bleaching agents (sodium percarbonate), <5% vegetable non-ionic surfactants, <5% enzymes. Contains also : Sodium citrate, sodium chloride, sodium carbonate, sodium silicate, glycerin.

Waarschuwingen

Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Oogbescherming dragen. NA INSLIKKEN: De mond spoelen - GEEN braken opwekken.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist