Hoofdpagina>Huishouden>Vaatwastabletten

Attitude Vaatwastabletten 26ST

Fosfaatvrij en zorgen voor een blinkende vaat

7,49
  • Merk:  Attitude
  • Inhoud: 26ST
  • EAN: 626232432282
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Attitude Vaatwastabletten zijn fosfaatvrij en zorgen voor een blinkende vaat. Daarnaast zijn de vaatwastabletten voorzien van het Ecologo, EWG gecertificeerd en biologisch afbreekbaar, waardoor het ook beter is voor het milieu.

Alle producten van Attitude worden getest door een onafhankelijk laboratorium op de afwezigheid van mogelijk schadelijk chemicaliën, zoals bijvoorbeeld 1,4-dioxaan en ehtyleenoxide. Daarnaast zijn de producten gecertificeerd veganistisch, ze bevatten geen dierlijke ingrediënten. Bovendien voldoet Attitude niet alleen aan de normen van EcoLogo, maar gaat nog een stap verder door de aanwezigheid van verontreinigingen te vermijden in elke fase- van de bevoorrading van grondstoffen tot de productie van de verpakking. Ook zijn de de producten hypoallergeen en bevatten een minimale hoeveelheid allergenen. Daarbij zijn de flessen vervaardigd uit HCPE#2 plastic, de kunststof die zich het makkelijkst laat recyclen.

Attitude Vaatwastabletten:
- voor een blinkende vaat;
- voorzien van Ecologo, EWG gecertificeerd en biologisch afbreekbaar;
- fosfaat-, chloor- en dierproefvrij;
- zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Ingredienten

Ingrediënten
Natriumcitraat, natriumcarbonaat, bleekmiddelen op basis van zuurstof (natriumpercarbonaat), natriumsilicaat, plantaardige niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, enzymen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Attitude Vaatwastabletten 26ST?

Meer uit ons assortiment