Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Attitude Vaatwastabletten 26ST
Attitude Vaatwastabletten 26ST
Attitude Vaatwastabletten 26ST1

Attitude Vaatwastabletten 26ST

7,49
  • Merk: Attitude
  • Inhoud: 26ST
  • EAN: 0626232432282
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Fosfaatvrij en zorgen voor een blinkende vaat

Algemeen
Attitude Vaatwastabletten zijn fosfaatvrij en zorgen voor een blinkende vaat. Daarnaast zijn de vaatwastabletten voorzien van het Ecologo, EWG gecertificeerd en biologisch afbreekbaar, waardoor het ook beter is voor het milieu.

Alle producten van Attitude worden getest door een onafhankelijk laboratorium op de afwezigheid van mogelijk schadelijk chemicaliën, zoals bijvoorbeeld 1,4-dioxaan en ehtyleenoxide. Daarnaast zijn de producten gecertificeerd veganistisch, ze bevatten geen dierlijke ingrediënten. Bovendien voldoet Attitude niet alleen aan de normen van EcoLogo, maar gaat nog een stap verder door de aanwezigheid van verontreinigingen te vermijden in elke fase- van de bevoorrading van grondstoffen tot de productie van de verpakking. Ook zijn de de producten hypoallergeen en bevatten een minimale hoeveelheid allergenen. Daarbij zijn de flessen vervaardigd uit HCPE#2 plastic, de kunststof die zich het makkelijkst laat recyclen.

Attitude Vaatwastabletten:
- voor een blinkende vaat;
- voorzien van Ecologo, EWG gecertificeerd en biologisch afbreekbaar;
- fosfaat-, chloor- en dierproefvrij;
- zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Waarschuwingen
Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Oogbescherming dragen. NA INSLIKKEN: De mond spoelen - GEEN braken opwekken.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Natriumcitraat, natriumcarbonaat, bleekmiddelen op basis van zuurstof (natriumpercarbonaat), natriumsilicaat, plantaardige niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, enzymen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist