9375.164 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Blaas en prostaat>Blaasontsteking capsules

Arkopharma Cys-Control Capsules 20CP

Helpt urineweginfecties te behandelen en voorkomt herhaling

16,20
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkopharma Cys-Control is een medisch hulpmiddel dat urineweginfecties helpt te behandelen en herhaling helpt voorkomen. Dit komt doordat de samenstelling van Cys-Control er voor zorgt dat E-coli bacteriën zich niet aan de wanden van de urinewegen hechten. Hierdoor is de kans op een blaasontsteking minimaal, doordat de bacteriën niet achterblijven in de blaas, maar samen met de urine worden uitgeplast.

Dosering

In geval van infectie: gedurende 10 dagen 1 capsule in de ochtend en 1 capsule in de avond innemen met een glas water.

Waarschuwingen
Urineweginfecties bij kinderen onder de leeftijd van 12 jaar dienen in eerste instantie door een arts te worden behandeld. De capsules vervangen de behandeling van antibiotica niet. Indien de symptomen na 48 uur aanhouden, dient een arts te worden geraadpleegd. Langdurige inname van cranberry door patiënten met nierstenen wordt niet aanbevolen. In het geval van behandeling met anti-vitamine K bloedverdunners medicatie, moet medisch advies worden gevraagd of dient het innemen van de Cys-Control capsules vermeden te worden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Ingrediënten
Cranberry (Vaccinium macrocarpon Aiton): poeder (sap concentraat, magnesium hydroxide) en extract, calciumfosfaat, maiszetmeel, cellulose, siliumdioxide, mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumstearaat. Capsulewand: hydroxypropyl mehylcellulose, ijzeroxide, titaandioxide.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkopharma Cys-Control Capsules 20CP?

Meer uit ons assortiment