9368.685 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Eten & drinken>Smaak en bereiding>Zout>Keukenzout

Aman Prana Bamboezout Fijn 2x Gebrand 1000GR

Kostbaar zeezout boordevol mineralen

99,99
  • Merk:  Aman Prana
  • Inhoud: 1000GR
  • EAN: 5425013649544
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, dinsdag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Aman Prana Bamboezout Fijn 2x Gebrand is een bamboezout afkomstig uit Korea met een hoge concentratie aan mineralen welke vitaminen activeren en enzymen aanzetten tot het afvoeren van afvalstoffen. Dit zout zorgt ervoor dat voedingsstoffen goed door het lichaam worden getransporteerd en door de cellen worden opgenomen. Hoe vaker het zout gebrand is, hoe hoger de kwaliteit wordt; er worden meer onzuiverheden verwijderd en de hoeveelheid mineralen in het zout stijgt. Bamboezout is veel meer dan alleen een aromatische smaakmaker, het is zeer veelzijdig in gebruik; u kunt bijvoorbeeld ogen, neus of mond ermee spoelen, uw tanden ermee poetsen, bij een geïrriteerde huid wat zout oplossen in water en op de huid aanbrengen of ongeveer 3 eetlepels bamboezout aan uw badwater toevoegen voor een heerlijk ontspannen moment.

Waarom is bamboezout nog beter dan zeezout?
Zeezout is al een interessante zoutsoort met van nature veel mineralen. Maar het bewerken tot bamboezout biedt extra voordelen:

Onzuiverheden verwijderen: Onze zeeën zijn erg vervuild. Het traditionele verbrandingsproces boven 1300°C bij het maken van bamboezout is een wetenschappelijke methode om alle chemicaliën en onzuiverheden uit zeezout te verwijderen.

Mineralen beter opneembaar maken: Mineralen uit de grond zijn niet zomaar opneembaar door het menselijk lichaam en niet alle mineralen in zeezout zijn absorbeerbaar door de mens. Door het bakproces op hoge temperatuur vormen de elementen of mineralen andere componenten waardoor ze wel zeer goed opneembaar worden door het menselijk lichaam.

Gunstige, natuurlijke mineralen samenvoegen: Door ze samen te bakken, kunnen we natuurlijke mineralen uit bamboe, klei en hars samenvoegen met zout. In bamboezout vind je dus ook mineralen die anders niet in zeezout voorkwamen. Bamboe wordt in Azië al eeuwen gebruikt als geneeskrachtig kruid tegen verschillende aandoeningen.

Aman Prana Bamboezout 2x Gebrand:
- bron van mineralen
- 2x gebrand
- fijne korrel
- veelzijdig in gebruik

Hoe te gebruiken?
Gebruik om gerechten op smaak te brengen.

Waarschuwingen
Droog en afgesloten bewaren.
Ingredienten

Ingrediënten
95% zeezout, bamboekoolstof. 

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aman Prana Bamboezout Fijn 2x Gebrand 1000GR?