9367.341 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Hooikoorts medicijnen>Hooikoorts spray

Allergo Comod Neusspray 20mg 15ML

Wordt gebruikt bij allergische rhinitis

10,27

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Allergo Comod Neusspray 20mg wordt gebruikt bij allergische rhinitis, een vorm van neusverkoudheid als reactie op stoffen (allergenen), die bij daarvoor gevoelige personen overgevoeligheidsreacties kunnen veroorzaken.

  De neusspray bevat natriumcromoglicaat, wat de eigenschap heeft het vrijkomen van overdrachtsstoffen uit de z.g. mestcellen te remmen. Het zijn deze overdrachtsstoffen, die een overgevoeligheidsreactie kunnen veroorzaken. Allergo-COMOD neusspray wordt toegediend ter voorkoming van deze overgevoeligheidsreacties. In tegenstelling tot andere neusverkoudheid- en hooikoortsmedicamenten bestaat de mogelijkheid dat de klachten pas na 2 of 3 weken verdwijnen. Deze neusspray is dan ook niet geschikt voor acute situaties.

  Dit product bevat geen conserveringsmiddelen en is daarom ook bruikbaar voor personen die overgevoelig zijn gebleken voor conserveringsmiddelen die in dit type producten kunnen voorkomen.

  Dosering
  Indien niet anders voorgeschreven, om de 3 à 4 uur een verstuiving in elk neusgat.

  Waarschuwingen
  Allergo Comod Neusspray 20mg niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder uw arts te raadplegen. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25 °C. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren.

  Lees voor gebruik de bijsluiter.


  Bijsluiter
  Download de:  bijsluiter [Bijsluiter-allergo-comod-neusspray.pdf]

  Heeft u een vraag over Allergo Comod Neusspray 20mg 15ML?

  Meer uit ons assortiment