Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.641 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Multivitamine vrouw

Davitamon Compleet Mama Tabletten 60TB

Ter ondersteuning van een gezonde zwangerschap & goede ontwikkeling van de baby

Korting 15%
13,39 11,38

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Davitamon
 • Inhoud: 60TB
 • EAN: 8710537704235
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Davitamon Compleet Mama bevat een combinatie van vitamines en mineralen met o.a. extra foliumzuur en vitamine D. Het is een complete aanvulling op uw voeding en speciaal afgestemd op de behoefte van uw lichaam als aanstaande moeder en draagt bij aan de ontwikkeling van uw baby. Met foliumzuur dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de baby en vitamine C dat een goede weerstand ondersteunt. O.a. vitamine B1 en B3 ondersteunen het energieniveau.

  Zwanger worden doet u niet alleen, ook de conditie van de man dient in goede staat te zijn. Daarom heeft Davitamon, als aanvulling op de voeding, een multivitamine ontwikkeld speciaal voor de man!
  Davitamon Compleet Man is een breed, uitgebalanceerd multivitamine en mineralen complex speciaal afgestemd op de behoeften van volwassen mannen. Zo bevat het selenium en zink die goed zijn voor de vruchtbaarheid van de man en goed zijn voor de kwaliteit van het sperma. Tevens draagt zink bij aan de beweeglijkheid en productie van de zaadcellen. Ook bevat Davitamon Compleet Man Magnesium dat bijdraagt aan goede werking van de spieren.

  Klik hier voor Davitamon Compleet Man.

  Dosering
  1 tablet per dag. De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Geschikt voor vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

  Waarschuwingen
  Het aanbevolen gebruik niet overschrijden. buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Op een koele en donkere plaats bewaren (niet in de koelkast).

  Ingredienten

  Ingredienten
  Mineralen, vitamines, verstevigingsmiddelen: microkristallijne cellulose, povidon, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, talk, verdikkingsmiddelen: polyvinylalcohol, polyethyleenglycol, maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: vernet cellulosegom, kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.

  Samenstelling
  Per dagdosering van 1 tablet: bètacaroteen (provitamine A) 1200µg; vitamine B1 1,1mg 100% ADH;  vitamine B2 1,4mg 100% ADH;  vitamine B3 16mg 100% ADH;  vitamine B5 6mg 100% ADH;  vitamine B6 1,4mg 100% ADH;  vitamine B8 50µg 100% ADH;  vitamine B11 (foliumzuur) 400µg 200% ADH;  vitamine B12 2,5µg 100% ADH;  vitamine C 40mg 50% ADH;  vitamine D 10µg 200% ADH;  vitamine E 6mg 50% ADH; mineralen: calcium 120mg 15% ADH; chroom 20µg 50% ADH; jodium 150µg 100% ADH; koper 1000µg 100% ADH; magnesium 56,25mg 15% ADH; mangaan 1mg 50% ADH; molybdeen 25µg 50% ADH; selenium 55µg 100% ADH; ijzer 16,1mg 115% ADH; zink 10mg 100% ADH.

  ADH= aanbevolen dagelijkse hoeveelheid 

  Vragen & Antwoorden
  Mag ik dit product naast Davitamon Calcium D + K gebruiken?

  Ja, dat mag.

  Moet ik naast dit product nog aanvullende vitamine slikken?

  Een goede zwangerschapsvitamine is compleet uitgevoerd. U hoefft hier geen andere multivitamine bij te slikken.

  Wat is het verschil tussen Compleet Mama en Gravitamon?

  Compleet Mama bevat magnesium en meer vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B11 (foliumzuur), zink en jodium. Vitamine B-complex is betrokken bij de energie voorziening. Magnesium helpt bij gevoelige benen welke tijdens de zwangerschap kunnen voorkomen. Jodium is belangrijk voor goede groei en ontwikkeling van het kind.

  Mag ik een ijzerpreparaat gebruiken naast Compleet Mama ?

  Alleen na overleg met je behandelend arts/verloskundige

  Ik heb een koemelk-eiwitvrij dieet, kan ik calcium en Compleet Mama slikken?

  Indien er in de dagelijkse voeding bijna geen zuivelproducten voorkomen, wordt er geadviseerd om naast Davitamon Compleet Mama 1-2 tabletten Calcium D+K  in te nemen.

  Hoe lang mag ik Compleet Mama blijven slikken?

  Tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. In de eerste 8 weken van de zwangerschap (tot 10 weken na de bevruchting) is foliumzuur belangrijk voor de baby, daarna voorziet het in de verhoogde vitamine behoefte van de moeder.

  Heb ik naast een verhoogde behoefte aan foliumzuur(vitamine B11) ook nog extra vitamine D nodig?

  De Gezondheidsraad adviseert specifiek zwangere vrouwen tijdens de zwangerschap extra vitamine D te slikken voor een goede botopbouw van het kind. Het is niet mogelijk de hoeveelheid vitamine D die tijdens de zwangerschap extra nodig is met de voeding op te nemen (een gemiddelde voeding levert 3 microgram) of zelf aan te maken. Om die reden wordt aangeraden tijdens de zwangerschap extra vitamine D te gebruiken.

  Davitamon Compleet Mama bevat conform het advies de juiste dosering vitamine D van 10 microgram per dag.

  Op welk tijdstip kun je dit supplement het beste innemen?

  In het algemeen is het het beste om vitaminepreparaten tijdens de maaltijden in te nemen.

  Of dit ’s ochtends of ’s avonds is, maakt niet uit.

  Is dit product geschikt voor gebruik als je nog niet zwanger bent?

  Dit product bevat de juiste dosering foliumzuur welke geadviseerd wordt en de aanloop naar de zwangerschap. Daarnaast bevat het andere belangrijke vitaminen en mineralen die tijdens de zwangerschap belangrijk zijn. 

  Hoe lang duurt het voordat de vitamines in het bloed zijn opgenomen?

  Na inname duurt het gemiddeld 1-2 uur voordat de vitamines zijn opgenemen in het bloed.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Davitamon Compleet Mama Tabletten 60TB?

  Meer uit ons assortiment