DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Clearasil

Clearasil producten bij jeugdpuistjes. Hoe werkt Clearasil Ultra bij puistjes? Wat doet het en hoe gebruik je het? In dit artikel lees je alles over Clearasil en zie je welke producten je kunt bestellen bij DeOnlineDrogist.nl.Lees meer
 • Clearasil Ultra Gel Wash 200ML

  Clearasil Ultra Gel Wash | 200ML

  Voorraad: > 50
  8,09
 • Clearasil Ultra Lotion 200ML

  Clearasil Ultra Lotion | 200ML

  Voorraad: > 50
  8,09
 • Clearasil Complete 3in1 Wascreme Ice Wash Huidzuiverend 150ML

  Clearasil Complete 3in1 Wascreme Ice Wash Hui... | 150ML

  Voorraad: 0
  6,09
  Blijf op de hoogte

Clearasil bij puistjes of jeugdpuistjes

Heb je last van jeugdpuistjes en ben op zoek naar goede huidverzorging? Bij DeOnlineDrogist.nl kan iedereen, van jong tot oud, man of vrouw, terecht voor passende gezondheidsproducten. En daar horen ook tieners met acne of puistjes bij. Gelukkig is er een oplossing voor deze huidontsierende plekken: Clearasil.

De geschiedenis van Clearasil

Waarschijnlijk ken je het merk Clearasil wel. Al jaren is het een begrip op de zowel de Nederlandse markt als daarbuiten. Het merk kent haar oorsprong in 1950. Wist je dat het een Amerikaans merk is? Het is het eerste merk dat zich specialiseerde in producten tegen puistjes bij jongeren. En nog steeds richt het zich met name op het behandelen van jeugdpuistjes.

Wat doet Clearasil?

Het assortiment van Clearasil bestaat uit producten die geschikt zijn voor het behandelen van jeugdpuistjes en voor preventieve huidverzorging. Clearasil heeft onder andere reinigingsproducten, gelwashes, lotions of pads.

Jeugdpuistjes

Puistjes ontstaan doordat een talgkliertje ontstoken raakt. Talgkliertjes zijn kleine kliertjes die uitmonden in de poriën van de huid. Ze produceren talg: een vettige stof. Als een puistje ontstaat, krijg je een rood bultje op de huid. Vaak komt daar een wit puntje op. Puistjes kun je beter niet uitknijpen om te voorkomen dat je je huid beschadigt.

Werkt Clearasil bij puistjes?

Bij DeOnlineDrogist.nl kan je een aantal verschillende Clearasil producten tegen puistjes bestellen, waaronder de Clearasil Ultra lijn. Wist je dat de producten in deze lijn supersnel werken tegen jeugdpuistjes? Je gebruikt het zodra je een puistje voelt opkomen, het product gaat gelijk zijn werk doen en binnen twaalf uur is de zichtbaarheid van je puistje verminderd! Je kunt de producten natuurlijk ook gebruiken om te voorkomen dat je puistjes krijgt.

De verschillende Clearasil Ultra producten

Er zijn verschillende Clearasil Ultra producten online te bestellen. De Clearasil Ultra-lijn bestaat uit:

Clearasil Ultra Lotion

Doe de Clearasil Ultra Lotion op een watje en ga ermee over je gezicht. Zo reinig je je huid diep en worden de poriën die verstopt zijn in je huid geopend. Door de ingrediënten in de lotion worden bacteriën die puistjes bevorderen bestreden. De anti-puistjes formule van de lotion dringt door tot in de kern van het puistje. En je huid ziet er zichtbaar gladder uit. Deze lotion hoef je niet af te spoelen na gebruik.

Clearasil Ultra Gel Wash

Clearasil Ultra Gel Wash is een facewash die je op je natte gezicht aanbrengt en laat schuimen. Vervolgens spoel je het goed af. De gel wash verwijdert dode huidcellen en reinigt diep. Zo wordt je huid helemaal schoon en voorkom je puistjes. Er wordt wat huidvet verwijdert zodat je een mattere huid hebt. Het toegevoegde salicylzuur zorgt voor die verwijdering van huidcellen én lost talg op in de huid. De Gel Wash komt in een handig pompflesje en is daardoor erg gemakkelijk in gebruik.

Clearasil Ultra Rapid Action Scrub Wash

Met de

Andere Clearasil producten

Naast deze Ultra producten hebben we ook nog andere Clearasil-producten in het assortiment. Namelijk: 

Een wascrème die je gebruikt op een natte huid. Hij opent verstopte poriën en verwijdert onzuiverheden. Goed afspoelen met warm water. Het helpt puistjes behandelen en voorkomen.

Deze lotion reinigt de poriën diep en beschermt de huid 12 uur lang tegen bacteriën die puistjes veroorzaken. Bovendien zorgt de lotion voor het sluiten van de poriën. Hierdoor wordt het glimmen van de huid voorkomen.

Vanaf welke leeftijd kun je Clearasil gebruiken?

Jeugdpuistjes ontstaan doorgaans gedurende de puberteit. Vanaf dat moment kan Clearasil helpen de puistjes te behandelen. Maar ook op latere leeftijd kun je nog last hebben van puistjes of onzuiverheden van de huid, ook dan kun je Clearasil gebruiken.

Hoe gebruik je Clearasil?

Hoe je jouw Clearasil product het beste kunt gebruiken is uiteraard afhankelijk van welk type Clearasil product je gekozen hebt. Bekijk de verpakking om te zien hoe je het product kunt toepassen en hoe vaak je het kunt gebruiken voor het beste resultaat. In het algemeen geldt dat je de lotion met een wattenschijfje op de huid aanbrengt waarna je het niet hoeft af te spoelen. De gelwashes en scrubs breng je op een vochtige huid aan en spoel je daarna goed af met lauwwarm water.

Hoe vaak gebruik je Clearasil?

De reinigingsproducten, gelwashes, lotions of pads van Clearasil werken meestal het beste wanneer zij tweemaal per dag worden gebruikt.

Is Clearasil geschikt voor de gevoelige huid?

Kies bij een gevoelige huid voor een milde reiniging. Ga bijvoorbeeld voor de Clearasil Daily Clear Lotion voor de Vette Huid. Deze lotion bevat het huidverzachtende Aloë Vera en is daarom geschikt voor de gevoelige huid.