9478.667 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Care Plus Sun Protector Outdoor & Sea SPF 50 100ML

Beschermt tegen de zon en beidt bescherming tegen kwallen

13,29
  • Merk:  Care Plus
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8714024361543
  • Op voorraad:  49  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De gepatenteerde Care plus® Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 is een zonnelotion die uw huid beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zon én die bescherming biedt tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen.
Gebaseerd op een unieke technologie die gebruik maakt van biochemische mechanismen waardoor het afweersysteem van de kwal effectief wordt uitgeschakeld. Doordat kwallen niet zwemmen maar zweven is het niet mogelijk ze weg te jagen. Mensen die ingesmeerd zijn met Care plus® Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 zullen bij kwallencontact niet gebeten worden.
Care plus® Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 is klinisch getest door dermatologen en geschikt voor gebruik bij kinderen. Dankzij de hoge UV-A/ UV-B bescherming is dit product ideaal voor al uw outdoor activiteiten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de schadelijke gevolgen van de zon. De oplossing voor iedereen die graag in de buitenlucht gaat sporten én voor degene die willen genieten van een dag op het strand.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Care Plus Sun Protector Outdoor & Sea SPF 50 100ML?

Meer uit ons assortiment