Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusspray zoutoplossing

Capsinol Neusspray Mild 20ML

Natuurlijke neusspray op basis van peper-extract

9,49
  • Merk:  Capsinol
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8717953250629
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Capsinol Neuspray Mild 20ml is een lichtere versie van de Capsinol Neuspray Original omdat deze een lagere concentratie capsicum bevat. Capsinol Neuspray Mild 20ml is daardoor ook iets vriendelijker in gebruik. Capsinol Neuspray Mild is een geheel natuurlijke neusspray met Capsaïcine als belangrijkste actieve stof. Capsaïcine is een bestanddeel van Spaanse pepers (Capsicum). Door medisch onderzoek is aangetoond dat dit bestanddeel het overactieve zenuwstelsel remt. Vooral voor mensen met chronische neusklachten zonder aanwijsbare oorzaak (idiopatische rhinitis), heeft capsaïcine vaak een (blijvend) positief effect. Ook zijn er geen nadelige effecten van de peperspray op de reuk of het neusslijmvlies.

Dosering
Goed schudden voor gebruik. Spray drie keer per dag 1-3 maal in elk neusgat. Inhaleer rustig na elke spray. Meestal merkt u binnen 2-12 minuten verlichting.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als u gevoelig of allergisch bent voor een van de ingrediënten. Deel de neusspray niet met anderen. Direct na gebruik kan een licht brandend gevoel worden ervaren, dit is niet schadelijk en het gevoel wordt minder wanneer u de neusspray regelmatig gebruikt.Niet op de ogen richten. Buiten bereik van jonge kinderen houden. De Originele en Milde Formule niet gebruiken onder de 12 jaar. De Kids Formule niet gebruiken onder de 6 jaar. Vraag uw arts over het gebruik tijdens de zwangerschap.


Ingredienten

Water, Rozemarijn olie, Eucalyptus olie, Capsaïcine, feverfew (moederkruid) en conserveermiddel (kaliumsorbaat).

 

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Capsinol Neusspray Mild 20ML?

Meer uit ons assortiment