Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
BronzCare Capsules 45 ST 45CP
BronzCare Capsules 45 ST 45CP

BronzCare Capsules 45 ST 45CP

14,14
  • Merk: BronzCare
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8710276169524
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  42  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Razendsnel en op een veilige manier bruin worden

Algemeen
BronzCare® is een natuurlijk voedingssupplement waarmee je razendsnel en op een veilige manier bruin wordt in de zon. BronzCare® is vernieuwd!
De innovatieve nieuwe formule van BronzCare® bevat bètacaroteen, lycopeen, Tarwekiem extract, Groene thee extract, Wijnpit extract, selenium, zink, vitamine C en E.
Het totale complex versnelt de bruining van de huid en zorgt nu voor een nog betere bescherming tegen de zonnestralen. Het resultaat is een mooie, egaal bruine huid van binnenuit. Door toevoeging van het innovatieve en wetenschappelijk bewezen extract Wheat Cerasomes wordt ook rimpelvorming en huidveroudering als gevolg van zonlicht tegengegaan.
Kortom de perfecte voorbereiding voor iedereen die snel en veilig bruin wil worden!

Hoe werkt het?
De innovatieve nieuwe formule van BronzCare bevat bètacaroteen, lycopeen, Tarwekiem extract, Groene thee extract, Wijnpit extract, selenium, zink, vitamine C en E. Het totale complex versnelt de bruining van de huid en zorgt nu voor een nog betere bescherming tegen de zonnestralen. Het resultaat is een mooie, egaal bruine huid van binnenuit. Door toevoeging van het innovatieve en wetenschappelijk bewezen extract Wheat Cerasomes wordt ook rimpelvorming en huidveroudering als gevolg van zonlicht tegengegaan.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist