DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Bronchostop

Bronchostop is de specialist in hoestdrank. Bronchostop is gebaseerd op een traditionele kruidengeneeskunde. Dit wordt speciaal gebruikt om slijm op te lossen en geeft verzachting voor de keel. Lees meer
 • Bronchostop Hoestpastilles 20ST

  Bronchostop Hoestpastilles | 20ST

  Voorraad: > 50
  8,49
 • Bronchostop Max 8-in-1 Hoestdrank 120ML

  Bronchostop Max 8-in-1 Hoestdrank | 120ML

  Voorraad: > 50
  15,99
 • Bronchostop Tijm- en Heemstwortelextract Hoestdrank 200ML

  Bronchostop Tijm- en Heemstwortelextract Hoestd... | 200ML

  Voorraad: > 50
  14,99
 • Bronchostop Direct Nacht 5-in-1 Hoestdrank 120ML

  Bronchostop Direct Nacht 5-in-1 Hoestdrank | 120ML

  Voorraad: > 50
  14,99
 • Bronchostop Direct Honing Hoestpastilles 20ST

  Bronchostop Direct Honing Hoestpastilles | 20ST

  Voorraad: > 50
  12,49
 • Bronchostop Direct met Honing Hoestdrank 120ML

  Bronchostop Direct met Honing Hoestdrank | 120ML

  Voorraad: > 50
  14,99
 • Bronchostop Tijm- en Heemstwortelextract Hoestdrank 120ML

  Bronchostop Tijm- en Heemstwortelextract Hoestd... | 120ML

  Voorraad: > 50
  10,89
 • Bronchostop Direct met Honing Junior Hoestdrank 120ML

  Bronchostop Direct met Honing Junior Hoestdrank | 120ML

  Voorraad: > 50
  14,99

Bronchostop

Met de producten van Bronchostop kunt u snel en effectief droge hoest, vastzittende hoest en keelpijn verlichten. Bestel gemakkelijk online Bronchostop producten bij DeOnlineDrogist.

Waarom hoesten we?

Hoesten is een natuurlijke reactie van het lichaam, bedoeld om de luchtwegen vrij te maken en te reinigen. Het fungeert als een verdedigingsmechanisme, bijvoorbeeld bij het inademen van stof of rook, of na een plotselinge temperatuurverandering van koud naar warm. Daarnaast kan hoesten optreden als symptoom van een verminderde gezondheid, zoals bij verkoudheid.

Hoe ontstaat een verkoudheid?

Een verkoudheid wordt veroorzaakt door een verkoudheidsvirus. Deze virussen zijn wijdverspreid en verkoudheden komen dan ook vaak voor. Meestal vindt besmetting plaats door inademing van vochtdruppeltjes in de lucht waarin het virus zich bevindt. Ook kunnen we besmet raken door direct contact, zoals handen schudden, of door contact met besmette oppervlakken.

Hoesten bij verkoudheid

Wanneer we verkouden zijn, raakt het slijmvlies in de neus, sinussen en keel ontstoken. Dit leidt tot zwelling en overmatige slijmproductie, waardoor de neus verstopt kan raken en ademhalen door de neus bemoeilijkt kan worden. Bovendien kan het ontstoken slijmvlies geïrriteerd raken, wat een hoestprikkel kan veroorzaken.

Verschillende soorten hoesten

Bij een verkoudheid kunt u last krijgen van 2 verschillende hoesten: de droge hoest of een vastzittende hoest.

 • Droge hoest
  Een droge, prikkel of kriebelhoest (niet-productieve hoest), deze hoest wordt veroorzaakt door irritatie van de bovenste luchtwegen. Bij deze hoest produceert iemand geen overmaat aan slijm. Dit wordt meestal behandeld met een verzachtend middel.
 • Vastzittende hoest
  De vastzittende hoest is een productieve hoest, hierbij is er sprake van slijmvorming in de luchtwegen. In dit geval is de hoestreflex bedoeld om al het slijm op te hoesten en zo de luchtwegen schoon te maken. Om een vastzittende hoest te verzachten wordt meestal een slijmoplossend middel gebruikt.

Bronchostop voor elke hoest

Het kan soms lastig zijn om te bepalen van welke hoest we last hebben en welke middelen we kunnen gebruiken om de klachten te verlichten. Bronchostop* verlicht elke hoest en maakt het  eenvoudiger als u niet weet van welke hoest u last heeft of als uw hoest verandert. U hoeft dus niet te kiezen tussen een verzachtend of slijmoplossend middel.

Bronchostop hoestdrank* bevat een combinatie van ingrediënten en heeft een tweevoudige werking:
 • Slijmoplossend: het verlicht vastzittende hoest door taai slijm
 • Verzachtend: verzacht bij een droge prikkelhoest

Bronchostop is verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl als hoestdrank in een verpakking van 120 en 200 ml en in de vorm van hoestpastilles* in een verpakking van 20 stuks dat wordt gebruikt als slijmoplossend middel bij hoest en voor verzachting van de keel tijdens een verkoudheid.

Bronchostop DIRECT**

Bronchostop DIRECT** kunt u gebruiken voor directe verlichting bij elke hoest tijdens een verkoudheid. Met elke hoest bedoelen we droge en vastzittende hoest. Bronchostop DIRECT** met honing kalmeert de hoestreflex in stadia van droge en vastzittende hoest door de hoestreceptoren te bedekken met een beschermende laag. De waardevolle hoofdbestanddelen honing en heemstwortel werken als een balsem die het ontstoken slijmvlies in de keel bedekt en daardoor verzacht. Het zorgt voor directe verlichting van elke hoest. Bij DeOnlineDrogist.nl zijn de volgende varianten van Bronchostop DIRECT met honing verkrijgbaar:

 • Bronchostop DIRECT** met honing hoestdrank is geschikt voor volwassenen en kinderen van 12 jaar. De hoestdrank bevat met name natuurlijke ingrediënten en is alcohol-, lactose- en glutenvrij.
 • Bronchostop DIRECT** met Honing Junior is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Deze hoestrank bevat voornamelijk natuurlijke ingrediënten en is lactose, gluten en alcoholvrij. De Bronchostop DIRECT met Honing Junior Hoestdrank is geschikt om voor het slapen te gebruiken.

Bronchostop bestellen bij DeOnlineDrogist.nl

Heeft u last van een hoest en wilt u uw hoest verlichten? De Bronchostop producten zijn online verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl. Heeft u vragen over het product of wilt u meer informatie over uw hoest? Onze gediplomeerde drogisten staan 7 dagen per week voor u klaar met deskundig advies.

vrouw met blauwe trui heeft last van keel
*Bronchostop is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicaties zijn uitsluitend gebaseerd op reeds lang bestaand gebruik. De pastilles bevatten tijmextract en de hoestdrank bevat tijm- en heemstwortelextract. Lees voor gebruik de bijsluiter.
**Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

KOAG/KAG - nr. 24-0120-0333