Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.697 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Blaas supplementen>Blaas complex

Bonusan Solidago Complex Tabletten 135TB

Zorgt voor een goed milieu in de blaas

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 135TB
  • EAN: 8711827030393
  • Op voorraad:  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Solidago Complex ondersteunt in het bijzonder de reinigende eigenschappen van de nieren en zorgt voor een goed milieu in de blaas. Door de krachtige samenstelling heeft het een zeer brede inzetbaarheid, in zowel acute als chronische situaties en is uitstekend geschikt om de fysieke functies van nieren en blaas te bevorderen of te behouden. Het helpt een goede vochtbalans te bewaren, stimuleert de uitscheiding van afvalstoffen. Door de verzorgende eigenschappen voor de nieren is dit complex gunstig voor het behoud van een goede gezonde bloeddruk.
Solidago complex is uitermate goed voor het behoud van soepele spieren en gewrichten.
Dit complex kan in voor- en najaar aangewend worden ter ondersteuning van reinigingskuren voor het behoud van een goede gezondheid. Als ondersteuning kan Solidago complex gebruikt worden voor de inwendige huidverzorging.
Preventief kan deze samenstelling uitstekend gebruikt worden om het nier- en blaassysteem gezond en in goede conditie te houden.

Hoe werkt het?
Werking
Solidago virgaurea (guldenroede) is één van meest heilzame planten voor de nieren en blaas. Het dankt zijn herstellende en zuiverende eigenschappen aan de inhoudsstoffen saponinen, flavonoïden, etherische oliën en looistoffen. Guldenroede is krachtig van invloed op het behoud van een goede vochtbalans.
Urtica urens (kleine brandnetel) is al sinds de Romeinse tijd zeer bekend om de zuiverende en opbouwende eigenschappen. Dit komt door de inhoudsstoffen triterpenen, sterolen, mineralen (waaronder silicium), vitamine C en B-vitaminen. Het verzorgt de nier- en blaasfuncties en is goed voor het behoud van sterke bindweefsels.
Equisetum arvense (heermoes) is één van de planten die zeer rijk is aan mineralen en onder andere het hoogste gehalte aan kiezelzuur (silicium, siliciumdioxide) bevat. Kiezelzuur bevordert regeneratieve processen in slijmvliezen en huid en is in het bijzonder versterkend op de bindweefsels. Het heeft vooral voedende en versterkende eigenschappen. Heermoes is uitermate geschikt ter bevordering van de opbouw van botten, beenderstelsel en behoud van soepele gewrichten.
Arnica montana (valkruid) complementeert deze samenstelling door zijn goede invloed op de bloedsomloop.

Gebruiksadvies
Kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar: 3 maal daags 1/2 tot 1 tablet.
Kinderen van 3 tot 6 jaar: 3 maal daags 1 tot 1 1/2 tablet.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 3 tot 4 maal daags 1 tot 2 tabletten.
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3 tot 4 maal daags 2 tot 4 tabletten.
Solidago complex is geschikt voor langdurig gebruik.


Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.
Niet gebruiken bij oedeemvorming door een verminderd functioneren van de nieren of het hart, bij chronische nierinsufficiëntie en bij nierontsteking.
Invloed op diuretica, bloeddrukregulerende geneesmiddelen, antidepressiva en medicatie voor diabetici is bekend. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Crataegus complex, Echinacea complex, Ginkgo biloba, Hypericum complex, Viola tricolor complex, Veronica complex.


Ingredienten

Samenstelling per 100 mg tabletten:
Solidago virgaurea flores (2:1)     25 mg
Urtica urens herba (2:1)     10 mg
Equisetum arvense herba (2:1)     10 mg
Arnica montana rhizoma (1:10)     5 mg

Ingredienten:
lactose, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Solidago Complex Tabletten 135TB?

Meer uit ons assortiment