9371.221 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Prostaat supplementen

Bonusan Sabal Pygeum Cranberry Capsules 60CP

Draagt bij aan een gezonde prostaatwerking

25,50 23,97
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827017066
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, dinsdag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Sabal Pygeum Cranberry is een speciale formule voor de ouder wordende man. Met zaagpalm en pygeum voor de prostaat en geconcentreerde cranberry.

Hoe werkt het?
Werking
Deze kruidenformule bestaat uit het extract van de vruchten van Sabal serrulata (dwergpalm) en het extract van de bast van Pygeum africanum, aangevuld met het extract van cranberrybessen (Vaccinium macrocarpon fructus). Deze combinatie is gericht op de ouder wordende man: de gestandaardiseerde extracten van Sabal en Pygeum ondersteunen de normale prostaatfunctie en versterken hierbij elkaars werking. Bovendien stimuleert pygeumbast het immuunsysteem.

Gebruiksadvies
Dagelijks 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij voorkeur de inname over de verschillende maaltijden spreiden. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij zwangerschap en bij borstvoeding. In een enkel geval treden er verschijnselen op als lichte maagdarmklachten of lichte hoofdpijn. Meestal kan dit voorkomen worden door dit middel tijdens of vlak na een maaltijd in te nemen.
Invloed op anticoagulantie is bekend. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per 2 capsules:
Sabal serrulata fructus extract, gestandaardiseerd op 20-25% totaal vetzuren met 85-95% vrije vetzuren     320 mg
Pygeum africanum cortex extract, gestandaardiseerd op minimaal 2,5% bèta-sitosterol     100 mg
Cranberry (Vaccinium macrocarpon fructus) extract (36:1), gestandaardiseerd op minimaal 1% anthocyanines, minimaal 1% proanthocyanidines en minimaal 2% totaal fenolen     300 mg

Ingredienten:
cellulose (HPMC), microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

Bevat geen:
GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Sabal Pygeum Cranberry Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment