9367.421 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Zwangerschap>Omega 3 visolie

Bonusan Prima-Omega Capsules 200CP

Gunstig voor de hart en bloedvaten

66,39 62,41
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 200CP
  • EAN: 8711827008460
  • Op voorraad:  13  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Prim-Omega:
Ondersteunt de celstofwisseling;
Activeert het immuunsysteen, onder meer door het verbeteren en ondersteunt de vorming van prostaglandines (PGE1 en PGE3);
Is gunstig voor de bloeddruk;
Is goed voor hart en bloedvaten;
Is gunstig voor een goede geestelijke balans;
Ondersteunt een gezonde huid;
Is goed voor de long- en gewrichtsfunctie;
Ondersteunt de hormoonhuishouding.

Hoe werkt het?
Werking
Bij essentiële voedingsstoffen (stoffen die het lichaam niet kan maken en dus uit voeding moet halen) denken we allereerst aan vitamines, mineralen en spoorelementen. Echter ook bepaalde vetzuren behoren tot de essentiële voedingsstoffen. Deze meervoudig onverzadigde vetzuren worden onderverdeeld in omega-3 vetzuren (vetzuren afgeleid van alfalinoleenzuur) en omega-6 vetzuren (vetzuren afgeleid van linolzuur). Strikt genomen zijn alleen linolzuur en alfalinoleenzuur essentiële vetzuren, omdat het lichaam de daarvan afgeleide metabolieten zelf kan maken. Omdat dit proces moeizaam kan verlopen, heeft suppletie met metabolieten van deze vetzuren (de omega-3 vetzuren EPA en DHA en het omega-6 vetzuur GLA) vaak de voorkeur. Prim-Omega voorziet hierin door middel van een uitgekiende combinatie van een hooggeconcentreerd visoliepreparaat (65% EPA en DHA) en een GLA-concentraat uit twee rijke plantaardige GLA-bronnen: de teunisbloem en de borage (bernagie).
Essentiële vetzuren in een juiste balans zijn van groot belang voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als bestanddeel van fosfolipiden in de celmembraan ondersteunen zij de structuur en functie van alle lichaamscellen. Zij ondersteunen het transport van stoffen langs de celmembraan, zijn betrokken bij de zenuwgeleiding en kunnen worden gebruikt voor de aanmaak van eicosanoïden, lokale signaalstoffen die onder meer het afweersysteem bevorderen.

Gebruiksadvies
Dagelijks 2 maal 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Waarschuwing
Omega-3 vetzuren hebben de eigenschap bloedklontering tegen te gaan. Een hoge dosis omega-3 vetzuren (meer dan 5 gram EPA + DHA) in combinatie met een bloedverdunner (zoals aspirine) kan leiden tot interne bloedingen. In dit geval is het advies de dosering aan te passen. De invloed van omega-3 vetzuren op de bloedstolling is na 6 weken behandeling maximaal.
Bij gebruik van hoge doses visolie (meer dan 5 gram EPA + DHA per dag) bestaat het risico op diarree.
Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Vanwege de sterke onverzadigdheid van omega-3 en omega-6 vetzuren wordt gelijktijdig gebruik van Vitamine E-400 complex (minimaal 400 IE per dag) sterk aangeraden. In de Bonusan omega-3 producten zijn weliswaar ook natuurlijke gemengde tocoferolen aanwezig, genoeg om in het product de oxidatie tegen te houden. Maar vetzuuroxidatie kan ook in het lichaam plaatsvinden en dan is bescherming door gelijktijdig gebruik van extra vitamine E sterk aan te raden.
Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte en Vitamine C-1000 ascorbatencomplex.


Ingredienten

 

Samenstelling per 4 capsules:
Teunisbloemolie (omega-6)     1796 mg
Visolie (omega-3, 60%)     1260 mg
Borage-olie (omega-6)     812 mg
Natuurlijke vitamine E (D-alfatocoferol, 88 IE)     60 mg
De oliën bevatten:
- EPA (omega-3)     384 mg
- DHA (omega-3)     244 mg
- GLA (omega-6)     320 mg

ingredienten:
gelatine, glycerol.

Bevat geen:
maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Toelichting op de samenstelling: De visolie is afkomstig van vissen uit de ansjovis- en sardinefamilie. De vetzuren in dit product zijn aanwezig in de natuurlijke triglyceridenvorm en niet in de vorm van vetzuuresters.
De gebruikte gelatine is conform de anti-BSE-richtlijnen van de Europese Unie.

 

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Prima-Omega Capsules 200CP?

Meer uit ons assortiment