9478.864 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Bonusan Darmocare Pro Sachets 30ST

Uitgebalanceerde samenstelling van bacteriestammen

43,69 41,07
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ST
  • EAN: 8711827009030
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Darmocare Pro bevat een uitgebalanceerde mix van bacteriestammen speciaal voor volwassenen. Iedere bacteriestam heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Doordat de bacteriën erg gevoelig zijn voor omgevingsinvloeden, zijn de stammen zorgvuldig geselecteerd op zuur- en galresistentie. Bovendien zorgen de sachets ervoor dat de bacteriën beter beschermd zijn tegen vocht, licht, lucht en andere nadelige invloeden. Dit verhoogt hun overlevingskans. Om de overlevingskans nog verder te vergroten, bevat elk sachet op het moment van productie vele miljarden kiemen. Daardoor kunt u tijdens de volledige houdbaarheidsperiode rekenen op minimaal 4 miljard levensvatbare bacteriën per sachet.

Bonusan Darmocare Pro:
- speciaal geselecteerde stammen voor volwassenen
- sachet beschermt optimaal tegen vocht, licht en lucht

Bonusan Darmocare Pro is ook verkrijgbaar met een inhoud van: 60 Sachets.

Dosering
Tenzij anders aanbevolen de inhoud van een sachet oplossen in een glas water, een kwartier laten staan, opnieuw doorroeren en opdrinken. Bij voorkeur op een lege maag voor het slapen gaan of anders een half uur voor het ontbijt opdrinken. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Bij aanvang van het gebruik van bacteriestammen of prebiotica kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 sachet

bacterieculturen

4 x 10⁹ CFU

 waarvan Lactobacillus acidophilus

0.67 x 10⁹ CFU

 waarvan Bifidobacterium bifidum

0.67 x 10⁹ CFU

 waarvan Lactobacillus casei

0.67 x 10⁹ CFU

 waarvan Lactococcus lactis

0.67 x 10⁹ CFU

 waarvan Lactobacillus rhamnosus

0.67 x 10⁹ CFU

 waarvan Bifidobacterium longum

0.67 x 10⁹ CFU

Ingrediënten
Vulstof (maltodextrine, maiszetmeel), fructo-oligosachariden (FOS), bacterieculturen (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactococcus lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum).

Allergenen informatie
Gegarandeerd vrij van: Conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose.

 

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Darmocare Pro Sachets 30ST?

Meer uit ons assortiment